Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Startin naksuminen

Siirry alas

Startin naksuminen Empty Startin naksuminen

Viesti  Tessu La Heinä 19 2014, 02:37

Niin jos semmosta naks naks hommaa ilmenee ja sitten alkaa vasta pyörimään niin suosittelen että ottaa sen heti käsittelyyn,voi vuosienkin päästä nimittäin aiheuttaa TULIPALON!
Kävipä tuossa illalla myöhään piha-autossa semmoi homma että oli aikansa naksunu mutat sitte startannu jaa NYT ei sitten sanonukkaa mitää,apuvirroillakaan ei mitään KUNNES pösh,savua kabiini täynä,ei muuta kuiin kenkäirti aj sen jälkeen starti!
Illala purin ja pesin ja totesin että solenoidi ainakin kärynny,päiväl selvitän että selviänkö sen vaiholla vai menikö kentäkin?
No osia onneksi on,aattelin tässä vaan muistuttaa että näinkin voi käydä ja tosiaankin pitkien aikojenkin päästä,voi pelata kymmeniä vuosia kunnes tulee tuhoa,TAI parinpäivän päästä sama homma,että älkää polttako koneita tämän takia.
Itteäkin kyllä enempi hävettää kun suututtaa käynyt,onni oli että olin laittanu starttinappulan ja todennäkösesti? vain sen johdot suli? ja onneksi ei syttyny palamaan eikä rakennuksia lähellä,näköjään aina pitäs kaikki ongelmat ratkoa heti eikä viidestoistapäivä...

Tessu

David Brown : DB 850 vm:1961
Viestien lukumäärä : 1872
Ikä : 57
Paikkakunta : Hollola

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa