Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nostolaitteen venttiili

2 posters

Siirry alas

Nostolaitteen venttiili  Empty Nostolaitteen venttiili

Viesti  Hamis. La Maalis 30 2024, 22:14

Hei, olisiko kellään laittaa räjäytyskuvia 990 nostolaitteen venttiilistä?

Nostolaite edelleen pilkkii, vaikka vaihdoin viime syksynä sylinteriin uudet tiivisteet ja hoonasin sen. Nyt olisi tarkoitus tarkistaa tiivisteet.

Hamis.

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 38

Takaisin alkuun Siirry alas

Nostolaitteen venttiili  Empty Vs: Nostolaitteen venttiili

Viesti  erkki Su Maalis 31 2024, 13:19

Miten vanha 990 on kyseessä? Jos siinä on pudotusventtiili pystyssä nostovivun takana olevassa salmiakin muotoisessa kannessa, niin pilkkiminen voi johtua sen sisäisestä vuodosta. Venttiili lähtee irti sen juuressa olevasta kannasta kiertämällä. Sen tiivisteinä -on 0-rengas satsi. Kuluneet 0-renkaan aiheuttavat ohivuotoa. Niitä tiivistesarjoja saa varaosana.

Venttiililohkossa pystyy olemaan pieni vuoto pitoventtiilin pohjatulpassa, mutta se on kyllä melkoisen harvinainen tapaus ja sen tiivisteiden vaihto on sellainen operaatio, että pitää tietää mitä tekee. Muita tiivistyskohteista lohkossa ei juuri ole. Paitsi tietenkin venttiilin tulo- ja lähtöputkien tiivisteet venttiilipesän etuseinässä, mutta niidenkin vuoto on erittäin havinaista. Siihen pystyy tiivisteet vaihtamaan venttiililohkoa irrottamatta. Kannattaa ihan ensin uusia 0-renkaat pudotusventtiiliin ennen kuin kaivautuu syvemmälle.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 5051

Takaisin alkuun Siirry alas

Nostolaitteen venttiili  Empty Vs: Nostolaitteen venttiili

Viesti  Hamis. Su Maalis 31 2024, 15:14

erkki kirjoitti:Miten vanha 990 on kyseessä? Jos siinä on pudotusventtiili pystyssä nostovivun takana olevassa salmiakin muotoisessa kannessa, niin pilkkiminen voi johtua sen sisäisestä vuodosta. Venttiili lähtee irti sen juuressa olevasta kannasta kiertämällä. Sen tiivisteinä  -on 0-rengas satsi. Kuluneet 0-renkaan  aiheuttavat ohivuotoa. Niitä tiivistesarjoja saa varaosana.

Venttiililohkossa pystyy olemaan pieni vuoto pitoventtiilin pohjatulpassa, mutta se on kyllä melkoisen harvinainen tapaus ja sen tiivisteiden vaihto on sellainen operaatio, että pitää tietää mitä tekee. Muita tiivistyskohteista lohkossa ei juuri ole. Paitsi tietenkin venttiilin tulo- ja lähtöputkien tiivisteet venttiilipesän etuseinässä, mutta niidenkin vuoto on erittäin havinaista. Siihen pystyy tiivisteet vaihtamaan venttiililohkoa irrottamatta.  Kannattaa ihan ensin uusia 0-renkaat pudotusventtiiliin ennen kuin kaivautuu syvemmälle.  
72vm ja pudotus venttiili on juuri pysty vipu. Kiitos paljon vinkistä 👍

Hamis.

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 38

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa