Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muut Taavetti-kulbit

3 posters

Siirry alas

Muut Taavetti-kulbit Empty Muut Taavetti-kulbit

Viesti  erkki Ma Loka 17 2016, 18:15

Uusimmassa Tractor News -lehdessä on aukeaman mittainen juttu Itävallan DBTC -kubista. Klubissa on 62 jäsentä ja heillä yhteensä 90 David Brownia. Klubi järjesti pienen kaksipäiväisen tapahtuman 18.-19 kesäkuuta Kleinhöfleinissä ja siellä oli paikalla 62 Taavettia! Söivät hyvin ja nappalivat vinkkua, mukana oli mm. ministeri ja kaupunginjohtaja sekä 22 ex- DB myyjää. Tapahtumasta otetuissa kuvissa on vain muutama valkonen traktori. Viistokeuloja ja implejä oli suurin osa.  Nuo itävaltalaiset on tehneet ekskursionkin Melthamiin noin vuosi sitten, joten aika aktiivista sakkia ovat.

Australian klubi on kai samaa suuruusluokkaa tuon itävallan klubin kanssa, samoin Kanadan paikallisklubi. Jäsenmäärältään DBTCF on suurin heti emokerhon jälkeen. Tosin aika suurella erotuksella!


Viimeinen muokkaaja, erkki pvm Ti Loka 18 2016, 07:40, muokattu 1 kertaa

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 5034

Takaisin alkuun Siirry alas

Muut Taavetti-kulbit Empty Vs: Muut Taavetti-kulbit

Viesti  mattkau Ma Loka 17 2016, 20:37

No niinpäs näky olevan klubi sielläki. Löytyhän siitä juttua netistäki kun ties ettiä. Näyttää olevan kotoisin Eisenstadista, missä tuo kylä Kleinhöflein on. Se on kolmen vartin automatkan päässä Wienin lentokentältä etelään lähellä Unkarin rajaa. Jos joskus tulee asiaa, niin ei lainkaan paha rasti löytää sinne. Alueella, siis tuossa Neusedlerseen ympäristössä, viljellään viiniä, jota olisi kiva käydä maistelemassa toisenkin kerran.

Tuli vaan ihan eri asia mieleen. Onko meillä mietitty tallin sivuille jotain ulkomaankielistä osiota, vaikka vain englanniksikin. On nimittäin ulkomaan elävillä aika tylyä yrittää ottaa selvää mitä täällä meillä puuhataan.
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966, 1210 1974
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1598
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

Muut Taavetti-kulbit Empty Vs: Muut Taavetti-kulbit

Viesti  käyttäjä Ma Loka 17 2016, 21:17

erkki kirjoitti:Uusimmassa Tractor News -lehdessä on aukeaman mittainen juttu Itävallan DBTC -kubista. Klubissa on 62 jäsentä ja heillä yhteensä 90 David-Brownia. Klubi järjesti pienen kaksipäiväisen tapahtuman 18.-19 kesäkuuta Kelinhöfleinissä ja siellä oli paikalla 62 Taavettia! Söivät hyvin ja nappalivat vinkkua, mukana oli mm. ministeri ja kaupunginjohtaja sekä 22 ex- DB myyjää.

Suomeen sopivallla reseptillä vois syödä hyvin ja naukkaillla sahtia. happy

_________________
www.slck.net
www.helevetintunarit.com
käyttäjä
käyttäjä

David Brown : 880 SE Implematic -64
Viestien lukumäärä : 702
Ikä : 62
Paikkakunta : Rautajärvi-Luopioinen-Pälkäne

Takaisin alkuun Siirry alas

Muut Taavetti-kulbit Empty Vs: Muut Taavetti-kulbit

Viesti  erkki Ti Loka 18 2016, 07:47

Artikkelin mukaan Itävaltaan on tuotu kaikkiaan noin 4000 David Brownia, joten kaikki Taavien omistajat tuskin ovat klubin jäseniä. Suomeen tuotu määrä on varmaan moninkertanen, mutta täkäläiset olosuhteet on olleet kyllä kuluttavia varsinkin 50-60 luvuilla kun traktoreita ei ollut paljoa ja niillä ajettiin sitten omat ja naapureiden ajot pelloilla ja metsässä. Saksankielisissä maissa on pitkä perinne hoitaa hyvin talon kalusto ja niinpä sitä on aika hyvin säilynytkin ihan täydessä työkunnossa.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 5034

Takaisin alkuun Siirry alas

Muut Taavetti-kulbit Empty Vs: Muut Taavetti-kulbit

Viesti  erkki Ti Marras 01 2016, 16:58

Galleriaan on lisätty Tractor Newsissä julkaistu juttu Suomessa tehdystä DB 1200 Hybridistä. Sieltä sen voi käväistä nyt lukemassa, en tiedä miten se on suojattu, että saako sitä kopioitua.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 5034

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa