Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nostosylinterin männänrenkaat

2 posters

Siirry alas

nostosylinterin männänrenkaat Empty nostosylinterin männänrenkaat

Viesti  kalaantti La Maalis 05 2016, 15:33

DB 950-62, irrottelin nostoakselin koska rotanloukusta katkesi hahloon menevä tappi (liekö jotain säätö häikkää) niin huomasin öljyä nostosylinterin väärälläpuolen eli mäntä on falskannu.
Irroitin männän jossa on kaksi metallista rengasta, mistähän saisi visummat renkaat. Männän halkaisia on 89mm ja renkaiden vahvuus 3mm, onko tämä rakenne sitä vanhempaa?
Sopiiko perärepuksi suoraan 880:n vastaava jotta sais kaksinopeuksisen ulosoton?

kalaantti

David Brown : 990-celectamatic-66 aikaisemmin 850-62, 880-65
DBTCF:n jäsen nro : 053
Viestien lukumäärä : 18
Ikä : 71
Paikkakunta : Pudasjärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

nostosylinterin männänrenkaat Empty Vs: nostosylinterin männänrenkaat

Viesti  OlleK La Maalis 05 2016, 17:00

Nostolaitemännän "väärällä" puolella kuuluu olla pieni määrä öljyä. Tämä johtuu siitä, että vaihteiston voiteluputkistosta menee haara nostosylinterin takaosaan ja tämä voitelee nostolaitteen mäntää. Sylinterissä on myös poistoreikä jonka kautta voiteluöljy valuu takaisin vaihteistoon, kun oikea öljytaso on saavutettu. Kuiva nostolaitteen mäntä leikkaisi kiinni melko nopeasti. Seuraavassa linkissä näet muun muassa voiteluputkiston. http://partstore.caseih.com/us/parts-search.html#epc::mr61281ar950294  Viite 17 kohdalla lukee "Pipe / Lubrication Pipe - Tee Piece to Ram cylinder, eli putki / voiteluputki - T-kappale nostosylinteriin. Case IH:n virallinen nettivaraosakirja kertoo, että voimanoton kotelo 2-vaihteista voimanottoa varten on sama 950 ja 880 Implematic malleissa. Eroja löytyy sitten sisään tulevan akselin puolella riippuen siitä, onko traktorissa 1-levykytkin vaiko Livedrive kytkin. Tämä johtuu siitä, että voimanotto saa käyttönsä vaihteiston yläakselilta jos traktorissa on 1-levy kytkin. Livedrive malleissa on kaksi akselia kytkimeltä. Vaihteisto saa käyttönsä putkiakselilta ja voimanottoa vedetään putki akselin sisällä kulkevalla pitkällä umpiakselilla. Ja vielä sen verran asiaan, että 950 Implematic traktoreissa on kyllä valmistettu myös 2-vaihteisella voimanotolla.

OlleK

Viestien lukumäärä : 1522

Takaisin alkuun Siirry alas

nostosylinterin männänrenkaat Empty Vs: nostosylinterin männänrenkaat

Viesti  kalaantti La Maalis 05 2016, 18:35

Eli männän suhteen ei ongelmaa. Rattori on Livedrive mallia mutta vain yhdellä voimanotto nopeudella eli jos vaihtaisin kopan senhi pitäis olla Livedrive mallia.
Kiitän avusta, sitte vaan  osat takasi koska rotanloukkukin tuli korjattua, se pitää vaan säätää Erkin kuvallisilla ohjeilla.

kalaantti

David Brown : 990-celectamatic-66 aikaisemmin 850-62, 880-65
DBTCF:n jäsen nro : 053
Viestien lukumäärä : 18
Ikä : 71
Paikkakunta : Pudasjärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa