Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

latauksen merkkivalo

+10
OlleK
okie
Hn
kalansyötti
outsider
WKW
Tessu
Paulig
mattkau
erkki
14 posters

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

latauksen merkkivalo - Sivu 2 Empty Vs: latauksen merkkivalo

Viesti  mattkau Ke Maalis 14 2018, 07:40

Sama tuli minullakin mieleen kuin metsällä. Luukkaan tasavirtasysteemissä latausvalo on virtalukon ja laturin latausjohdon välillä, vaikka meneekin releen päähän johtoa. Sitten riippuen siitä mitä kytkentöjä on laturin vaihdon yhteydessä lisätty ja mitä jätetty paikalleen, niin saattaa tulla erilaisia ilmiöitä. Kannattaa varmaan ainakin aloittaa kuikkimalla sen releen johdotus ja jos vaihtolaturi on tyyppiä Lucas ACR (tai joku muu missä säätäjä sisällä), niin sen johdotus. ACR tarvitsee vain kaksi johtoa, päävirtajohto suoraan akulle tai vaikkapa startin päähän ja herätejohdon suoraan valolta alleviivattuna sana suoraan.

Nykyisen toiminnan tyystin ymmärtämiseksi tarvitsisi kyllä tietää lisää asioita, mutta toivottavasti releen tarkastaminen jo korjaa toiminnan. Se rele saattaa sitten olla mielenkiintoisessa paikassa. Kopittomassakin se on melkosen piilossa kojelaudan sisällä.
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966, 1210 1974
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1598
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

latauksen merkkivalo - Sivu 2 Empty Vs: latauksen merkkivalo

Viesti  Janne Ma Huhti 02 2018, 21:17

OlleK kirjoitti:Olin melko varma, että vanhoissa nokkapumpullisissa koneissa ei ollut hydrauliikkasuodattimen alipainevalo. Näyttää siltä, että muistini petti ja olin väärässä.

Menee vähän vanhaan asiaan vastaamiseksi, mutta meidän 1200:sessa ei ole hydrauliikan varoitusvaloa. Merkkivalon tilalla on peitetulppa. Tosin meidän koneessa on pestävä teräsverkkosuodatin ja tuotahan on tehty jälkipään malleissa myös paperisuodattimella. Varoitusvalo saattaa löytyä näistä versioista.

Janne

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 9

Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa