Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

David Brown 880 varaosat

2 posters

Siirry alas

David Brown 880 varaosat Empty David Brown 880 varaosat

Viesti  turunen.tp Ke Marras 21 2012, 20:48

Morjesta, tuli hankittua DB 880 implematic -64 mökkihommiin. Nostin ei toimi ja ulosoton akseli oli hitsattu n. 2 cm vinoon. Akseli tuli jo korjattua IKH.n moc 210 tumpilla, heittoa jäi n. 0,5 mm.
Purin kuitenkin hytikka pumpun, nostimen sylinterin ja otin öljysihdin irti. Sihti oli täynnä sontaa ja imenut itsensä ruttuun ja revennyt, mistä löytyisi uusi tai korvaava ?
Hytikka pumpusta oli sulanut o-renkaan tukena oleva muovinen rengas, mistä pumppuun tiivisteet ? IKH:n sarja ei näyttänyt kuvissa samanlaiselta
Nostimen männän tiivisteenä oli pelkkä o-rengas, eikö siihen kuuluisi myös tukirengas ? Jostain olin lukevinani, että männässä voisi käyttää uuden mallisia hydraulitiivisteitä, löytyisikö joltain tiivisteen mittoja ja mäntään tulevan uran mittoja, vois sorvata männän uusille tiivisteille.
Yritin lisätä kuvia, mutta en onnistunut, saisko pikaisen ohjeen ?
Kiitos !

turunen.tp

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

David Brown 880 varaosat Empty Vs: David Brown 880 varaosat

Viesti  erkki To Marras 22 2012, 07:57

Jos männässä on alunpitäen ollut 0-rengas niin siihen kuuluu nahkainen tukirengas samaan uraan 0-renkaan taakse. Mitä tiedän sorvatun "yleismallin" männäntiivisteen uria, niin ne on laitettu pajalla eikä urasta tai tiivisteen tyypistä ole jäänyt tietoja.
Veikkaan että pumppuun löytyy apuja Anterolta Ylistarosta. Imusihdit on kuulemma pahasti kateissa markkinoilta, niihin on vuosien mittaan tökitty niin paljon reikiä ruuvimensselillä. Kätevä seppä sellaisen kuulemma tekee uudesta verkosta jos vaan ensin löytää jostain tiuhaa metallikangasta.


erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 5028

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa