case ih 685

Siirry alas

case ih 685

Viesti  pikinaama lähetetty Pe Toukokuu 27 2011, 18:25

case ih 685.mikähän akseli tai sokka mahtaa nyt olla poikki, kun koko hydrauliikka ohjauksineen paivineen,sekä ulosotto poissa pelistä?Homma loppu kuin seinään jyrsintä vedettäessä,kanto tärpin yhteydessä.kone liikkuu eteen taakse.Itse arvelen jonkun ulosoton vauhtipyörältä tulevan käyttö-akselin katkenneen,tai jokin tähän akseliin liityvän sokan pudonneen.Ammattiauttajan tai toisen samankaltaisen kokeneen neuvot otetaan kiitollisina vastaan.

pikinaama

Viestien lukumäärä : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: case ih 685

Viesti  Vieraili lähetetty Pe Toukokuu 27 2011, 21:07

Sehän se taitaa olla poikki,muistaakseni sen saa taaksepäin vedettyä pois,setä niitä vaihtoi jonkun aikanaan,ei aivan tuntematon vika.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

case ih 685

Viesti  pikinaama lähetetty Pe Toukokuu 27 2011, 22:33

olisiko mitään tarkempaa tietoa .miten ja mistä reiästä se akseli tulee pois ja onko mitään yllätys osia jotka voivat helähtää laatikon pohjalle akselia poistettaessa?Onko siinä akselissa jokin vakiopaikka mistä se menee poikki.sehän täytyy mennä kytkin akselin sisällä vauhtipyörälle,ja siitä on otettu peräpäässä voima ulosottoon ja hydrauliikalle jollakin valihammaspyörästöllä.tuhannet kiitokset jo etukäteen.

pikinaama

Viestien lukumäärä : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: case ih 685

Viesti  Vieraili lähetetty La Toukokuu 28 2011, 22:21

Sentyylinen systeemi se on,viime keväänä olin vaihtamassa muutamaa laakeria just samanlaiseen koneeseen,mutta tuo akselihomma ei tullu siinä käsittelyyn.

Se pumppuhan näkyy siitä kylkiluukusta kun otat tankin pois.

Voin joskus kysästä tuotaakselihommaa.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa