Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pieni konetapahtuma 4.5. klo 12-17 Yläneellä, osoite Kapakankulma

Siirry alas

Pieni konetapahtuma 4.5. klo 12-17  Yläneellä, osoite Kapakankulma Empty Pieni konetapahtuma 4.5. klo 12-17 Yläneellä, osoite Kapakankulma

Viesti  jusape Ma Huhti 29 2024, 04:43

Eli oon tässä hieman organisoinut / järjestämässä pienimuotoista konetapahtumaa täs "omissa" nurkissa,
Osoitteena siis Kapakankulma , Yläne.
Kalustona on esillä mitä omista nurkista saan haalittua, ja naapurien / kavereiden / harrastajien tuomia laitteita - maamottorityyppisistä, -> traktoreihin/kaivuriin, ja raskaampaan pyöräkuormaajakalustoon.
Ohjelmassa on oletettavsti vähän varmaan maanmuokkausta, kyntöä, metrin halkojen tekoa yms, tarkkaan ei vielä tiedä edes ( kaluston houkuttelu paikalle on kesken vielä ) ....

Paukepäivien Eero ja Olli on kans alustavasti lupautuneet tulemaan jonkun laitteen / laitteiden kanssa, samoin jotkut muut Konekansan foorumilaiset, ja jne.
Kaikenlaisen laitteiston tuonti on ihan suotavaa, tilaa kyllä riittää, on käytössä naapurin peltoaluetta ja peltovuokraajan heinämaata + pieni viljelykäytöstä poistettu peltolohko.
Eli paikalle pääsee tulemaan vaikka täysperäyhdistelmällä - parkkialueongelmaa ei ole pienemmälle, eikä isommallekkaan siirtymävälineelle.

Paikalla on myös paikallisen urheiluseuran jalkapallojaoston kaverit pitämässä kioskia ( tuotto menee täysin 100% urheiluseuran hyväksi ) , ja myytävänä on kahvia, jotain pullaa tms, limua, makeisia, ja grillimakkaraa - maksuvälineenä käy käteinen / kortti.
jusape
jusape

DBTCF:n jäsen nro : 23
Viestien lukumäärä : 2901
Ikä : 54
Paikkakunta : Yläne

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa