Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Davis Brown 990 hehkutus

3 posters

Siirry alas

Davis Brown 990 hehkutus Empty Davis Brown 990 hehkutus

Viesti  pertti64 Ma Tammi 16 2023, 11:15

Minulla on Brownin 990 -72 malli. Tässä ei ole hehkutulppaa ja kysynkin että saako näihin asennettua hehkun jälkeenpäin? Imusarjassa näyttäisi olevan paikka johon sellaisen ehkä saisi.

pertti64

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Davis Brown 990 hehkutus Empty Vs: Davis Brown 990 hehkutus

Viesti  erkki Ma Tammi 16 2023, 11:39

Kyllä sen saa asennettua, mutta hehkutulpan lisäksi tarvitset putken, joka ottaa ruiskutusjärjestelmän kierrosta paluulinjaa pitkin polttoainetta putkistoon hehkua varten, sekä virtalukon ,jolla saat annosteltua sähköä hehkulle. Viitseliäs käyttäjä pärjää kyllä silläkin, että laittaa pikku säiliön hehkulle ja ruuttaa sinne hiukan polttoainetta ennen kylmästarttia ja sähköpuolelle oman virtalukosta riippumattoman hehkunappulan. Jos traktoria säilytetään sähkötöpselin läheisyydessä niin paras hehku on kuumailmapistooli, vaikka mallia Biltema. Kun sillä hönkii kuumaa ilmaa propun reiästä imusarjaan samalla kun starttaa, niin lähtee aina ja heti. Pitää olla vaan tarkkana, ettei ole vaihde päällä kun joutuu vierestä starttaamaan. Voihan siihen puhaltimen suuttimeen laittaa pätkän pienempää putkea jatkoksi, niin että laitos pysyy suuttimen varassa reiän suulla kun menee ohjaamoon starttaamaan.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 5028

Takaisin alkuun Siirry alas

Davis Brown 990 hehkutus Empty Vs: Davis Brown 990 hehkutus

Viesti  pertti64 Ma Tammi 16 2023, 13:31

Kiitos perusteellisesta vastauksesta 👍! Olen avittanut käynnistämistä -5°c asti crc-starttiavulla vaikka kaikki ei sitä suosittelekaan, kovemmilla keleillä lohkolämppäriä.
Tämä hehkusysteemin rakentelu taitaa jäädä pois laskuista (hyvä ohje), mutta kuumailmapuhallin menee heti kokeiluun/käytäntöön👌!

pertti64

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

Davis Brown 990 hehkutus Empty Vs: Davis Brown 990 hehkutus

Viesti  Pakki Ma Tammi 16 2023, 15:28

No joo mutta kyllä kunnossa oleva kone pikku kylmästä lähtee helpoiten ns. ennakkosäätö ruuvvia avaamalla joka on pumpun alaosassa. kun kone on käynnissä kääntää ruuvin takaisin niin homma on siinä. Smile
Pakki
Pakki

David Brown : 4 taavettii 2 ford
Viestien lukumäärä : 415
Paikkakunta : Häme

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa