Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dB 996 moottoriremontti ja kytkinjuttua

2 posters

Siirry alas

dB 996 moottoriremontti ja kytkinjuttua Empty dB 996 moottoriremontti ja kytkinjuttua

Viesti  Lauri Birling Ma Syys 19 2022, 23:09

Hei vm 78 996 dB. Vihdoin sain osat hiomolta ja saisi alkaa mottia kasailemaan, ensialkuun kysyn löytyykö keltään tai mistään moottorin räjäytys kuvaa ? Lähinnä nuo tiivisteet että löytää oikean paikkansa ja kun itse en purkanut nokkaa niin nyt kasausvaiheessa mietityttää , kun nokka painetaan koloonsa, niin tuleeko sinne moottorin takapäähän jonkinlainen tiiviste / o- rengas takalaipan ja lohkon väliin ja tuleeko sinne mitään muuta tavaraa takalaipan ja nokka-akselin väliin kun nokka pesään ja molemmat laipat, eteen ja taa ja sitte se kolmella ruuvilla se paksumpilatta ja sitten nokkahammasratas?

Mennyt sen verran monta kuukautta osia odotellessa että tuorein muisti alkaa olla menetetty, perus jutut on kyllä ok mutta just noi tiivisteet oorenkaat jne ettei unohdu mistään, kun oli aika kasa tiivistehilua, kun tuli täydellinen sarja 😄

Kytkimestä sen verran että jos vaihdan levyn ja puran uo levyn että näkee sen kunnon , vaihdan ainakin ajokytkimen painelaakerin ja kun kasaan niin onko säädöistä antaa mitään vinkkiä että sais ees sille metrille ettei ainakaan uudesta tarvis katkaista minkään väärän säädön tai kasauksen takia ? Ja pitääkö ihan sorvoottaa joku asennustyökalu vai saako jollakin muulla keskitettyä ? Jos joku värkänny tapin nii mielellään mitat ottaisin niin teettäisin valmiiksi .

Kiitti jo etukäteen taas avusta, pitkä ja epäselvä viesti tuli taas, mutta aina täältä on avun saanu 👍💪🙂

Lauri Birling

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 34

Takaisin alkuun Siirry alas

dB 996 moottoriremontti ja kytkinjuttua Empty Vs: dB 996 moottoriremontti ja kytkinjuttua

Viesti  OlleK Ke Syys 21 2022, 10:28

Ensiksi linkki varaosakirjaan   https://www.mycnhistore.com/eu/en/caseih/tractors/agricultural/euaa01agr330davidbrown/david-brown-selectamatic-tractor/cn/F8D76496-EFBE-E111-9FCE-005056875BD6   ja sitten linkki korjaamokäsikirjaan https://drive.google.com/drive/folders/0B9-7bn5CX9NDZ3pQdDh6M2k0bVk?resourcekey=0-PEXdSiEL1-ozVocr5s-LWw   Varaosakirjan kuvat saadaan suurennettua ja tekstiosat näkyviin klikkaamalla pienoiskuvia. Korjaamokäsikirjassa käsitellään 1200 mallin kytkin ja 996 mallissa on tämä sama kytkin.

OlleK

Viestien lukumäärä : 1522

Takaisin alkuun Siirry alas

dB 996 moottoriremontti ja kytkinjuttua Empty Vs: dB 996 moottoriremontti ja kytkinjuttua

Viesti  Lauri Birling Ke Syys 21 2022, 10:58

Kiitos

Lauri Birling

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 34

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa