Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Apuja taavetin sivurajoittimille

2 posters

Siirry alas

Apuja taavetin sivurajoittimille Empty Apuja taavetin sivurajoittimille

Viesti  Juha-Pekka Pe Helmi 15 2019, 12:20

Elikkäs uusi foorumilla vaikka taavetin omistajana ollut usseemman vuoden. Elikkäs ongelma on seuraavanlainen, alkuperäiset kettinki sivurajoittimet korvattu kunnollisilla säätörei`illä omaavilla rajoittimilla mutta nuo kiinnityspaikat mitkä tulee ronkkaan niin niistä on mennyt ihan tyystin kierteet, väljät ja reunimmaisista on palasetki lähteny joten niitä on oikeastaan melko turha rueta kunnostelenaan. Kuulostaakohan kuinka kaukaa haetulta jos vahvasta raudasta tekisi ronkan ja perän pulttien väliin semmoisen kehikon johon korvakko että sais rajoittimien päät kiinni? Vaikeasti selitetty tietysti mutta jospa ymmärrätte mitä tarkoitan. Kiitos etukäteen ps. Toivottavasti kuvat näkyy jotenkin jossain jotenki päi

Apuja taavetin sivurajoittimille 20190212
Apuja taavetin sivurajoittimille 20190213
Juha-Pekka
Juha-Pekka

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Apuja taavetin sivurajoittimille Empty Vs: Apuja taavetin sivurajoittimille

Viesti  erkki Pe Helmi 15 2019, 14:09

Tämä keskustelu pitäisi siirtää tuonne yleiselle osastolle. Tämä osasto on pyhitetty kysymyksille, jotka putkaahtavat esiin uudelleen ja uudelleen.

Kerron kuitenkin mielipiteeni: Poraa se takimmainen reikä hiukan isommaksi ja väännä siihen uusi kierre tai poraa vaikka läpi saakka ja laita läpipultti jos niin käy helpommin. Sitten pitää vaan tiivistys hoitaa jollain silikonin tapaisella massalla. Portaalin takakantta pitelevien ruuvien alle voi sitten laittaa kiinni myös lappua, mutta siinäkin voisi olla aivan hyvä ajatus porata paria reikää isommiksi ja laittaa paksummat ruuvit. Pitemmät ruuvit tarttee joka tapauksessa. Noihin saa kiinnitettyä L- muotoisen lapun, johon sivurajoittimen tapin voi asentaa.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 5036

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa