Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Takaseinään levy

3 posters

Siirry alas

Takaseinään levy Empty Takaseinään levy

Viesti  vastaisku Ke Syys 26 2018, 08:41

Tässä alkaa talvi pikkuhiljaa tuleskella ja tarkoitus olisi Taavihytin takaseinään laittaa jonkilainen levy, sen pressun tapaisen tilalle. Onko jollakin tehtynä semmoinen ja josta sais mallia, tai vaikka tekaisis semmoisen minulle? Muitakin vinkkejä hytin eristämiseksi saa antaa. Joku vuosi sitten palstalla oli juttua asiasta, mutta en yrityksistä huolimatta sitä löydä.
vastaisku
vastaisku

David Brown : DB996
DBTCF:n jäsen nro : 26
Viestien lukumäärä : 105
Ikä : 70
Paikkakunta : Kemi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaseinään levy Empty Vs: Takaseinään levy

Viesti  erkki Ke Syys 26 2018, 09:05

Siihen taakse pitää muotoilla tila istuimen jousikotelolle ja pitää tehdä luukut myös vetokoukun lukon vivulle ja oikean puolen kallistusveiville, joten ihan suoran levyn asennus ei kyllä taida onnistua. Se pressu ei ole mitenkään erinomainen, mutta taitaa silti olla tiiviimpi kuin mitä kovalla levyllä siihen saa helposti laitettua. Minusta Taavi-hytti on aika tiivis jos siinä on matot ja tuulilasin alapuolella oleva kumihema paikallaan. Omasta koneesta poistettiin kojelaudan alapuolella olevat suojakuoret. Hytissä ei ole lämmitintä, niin moottorin yli puhaltava jäähdytysilma tuo haaleaa ilmaa sisään. Pakoputken sovitetta pitää tiivistää ettei tule käry kabiiniin. Eteen jäi sitten molemmin puolin suuret aukot suoraan ulos, mutta niihin leikattiin kovalevystä peitelevyt ja laitettiin ruuveilla kiinni ohjaamon runkoputkiin.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 5034

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaseinään levy Empty Vs: Takaseinään levy

Viesti  OlleK Ke Syys 26 2018, 10:45

Takaseinän levyn rakennetta voidaan selvittää tarkistamalla traktoria jossa on Sekura S74 ohjaamo. Siitä huomaa että asia ei ole ollenkaan yksinkertainen. Kallistusveivi täytyy muun muassa varustaa teleskoopilla, jotta ylös ja alas liikkuva kampi olisi käytettävissä nostolaitteen kaikissa asennoissa. Asia tutkittiin Ylö tehtaan kanssa, mutta tarvittava rakenne havaittiin aivan liian monimutkaiseksi, vaikeasti asennettavaksi ja liian kalliiksi.

OlleK

Viestien lukumäärä : 1522

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa