Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PAKKANEN

3 posters

Siirry alas

PAKKANEN Empty PAKKANEN

Viesti  joukku Ti Helmi 07 2012, 10:37

Kyllä kyllä nyt miestä viedään..
Viime viikolla jääty putket ja lauantaina meni pesukone.
Sunnuntaina jääty passatin PA-suodatin ku paikallinen huoltoasema oli ottanu kesäkiisseliä jemmaan. Olit pistoolit viime viikolla jäässä. Tän ku sain kuntoon niin jääty eilen akku. Kojetaulu oli ku joulukuusi, oli airbäg, polttoaine, jäähdytysneste, akkuvaloataulussa ja ISOLLA luki ruudussa että STOP. Hinaus huoltamolle ja ootellaan tuomiota.

Eilen tuli lunta sen vajaa 20 cm. Rattori roikasta käyntiin ja vartin päästä etuaksein luota tulee majoneesia komeana rantuna. Siihen tais nyt kone seisahtaa kunnes kelit lämpenee. Ideoita? Kansipahvi? Koneen sammuttamisen jälkeen alavesiletku oli ihan lörppö, ei paineita, syyläri kuiva.. En nähny mistä pukkas pihalle. Voi tätä elon riemua. Kaikki OLI kunnossa ennen starttia.

Sanokaa että muillakin on ollu ongelmia vai keräänkö nyt kaikkien pakkasriemut itelleni..

joukku

Viestien lukumäärä : 42
Ikä : 40
Paikkakunta : Tervola

Takaisin alkuun Siirry alas

PAKKANEN Empty Vs: PAKKANEN

Viesti  joukku Ti Helmi 07 2012, 12:45

Hetkinen hetkinen.. Nyt on saanu ittensä sulaks niin alkaa ajatus juosta. Ei kait pahvin hajoaminen syylärin alta tiputa nestettä/majoneesia. Voiko?
Kesällähän tuon vuodon sain tukittua ja nyt taitavat olla pakkasnesteet menneet jossain vaiheessa sekaisin (punainen ja vihreä) ja tuo vuoto on vaan taas alkanu. Vuoto oli sellasta beigeä, kohtuu paksua, sellasta puuroa. Jostain oon kuullu, että varsinki pakkasella tuo sakkaantuu.

joukku

Viestien lukumäärä : 42
Ikä : 40
Paikkakunta : Tervola

Takaisin alkuun Siirry alas

PAKKANEN Empty Vs: PAKKANEN

Viesti  Osmo_ Ti Helmi 07 2012, 22:04

Siellä on öljyt ja vedet sekaisin ja toi on vuotavaa öljyä. Kansipahvi kenties puhki?
Osmo_
Osmo_

Viestien lukumäärä : 379
Ikä : 30
Paikkakunta : Huittinen

https://www.taavetti-talli.net

Takaisin alkuun Siirry alas

PAKKANEN Empty Vs: PAKKANEN

Viesti  mattkau To Helmi 09 2012, 09:37

Minkä näköistä on aine öljytikun pinnassa, onko se terveen mustaa vai sitä mainitsemaasi neesia. Jos se on mustaa niin nesteet ei ole öljyn seassa vaan jossain muualla.

En tunne asiaa miten eriväriset pakkasnesteet reagoi keskenään ulkonäöllisesti. Tiedän kyllä ettei niitä saa sekoittaa keskenään, jotta ominaisuudet säilyisivät. Vihreä on tarkoitettu vanhoihin rautakoneisiin, vaihtoväli jotain pari vuotta jotta ruosteenestoinhibiitit toimisi. Sininen on suhteellisen harvinainen long life välimalli alumiinikansille. Punainen on tämä viimeinen silikaattivapaa pitkäikäinen uudenlaisiin moottoreihin, joissa on monia erilaisia raaka-aineita.

Ja sitten on tietysti vielä näitä luontoystävällisiä nesteitä erikoistarkoituksiin, niinkuin esimerkiksi kilpakoneisin, jotka todennäköisesti purskauttaa ne pihalle ennemmin tai myöhemmin.

matti
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966, 1210 1974
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1575
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

PAKKANEN Empty Vs: PAKKANEN

Viesti  joukku Ma Helmi 20 2012, 10:12

Alkaa tuntua ettei tuo vaalean harmaa mitään öljyn sekaista nestettä ollukkaan. Öljytikku näytti öljyn olevan ok eikä siellä määrä ole noussut, joten ei vuoda sinne. Voisiko olla, että neste oli sen verran hyhmässä tuossa pakkasten välipäivinä ja sattui sopiva rako jostain löytymään jolloin pullautti pihalle. Kokeilin tuossa varovasti lauhemmilla keleillä eikä mitään tuohon majoneesiin viittaavaa jälkeenpäin ilmennyt.

Ajattelin ottaa tuon syylärin tuosta irti ja puhdistaa sen kunhan nämä tuiskukelit vaan hellittävät. Ideoita miten / millä se kannattaa puhdistaa? Taitaa olla vaan niin paskassa tuo syyläri ettei nyt ihan täysin kierrä nesteet niinku pitäs. Ylävesiletkulta jäähdytysneste menee sisään ja pukkaa sen koneesta jostain ulos. Alavesiletkun luota pukkas pakkasilla sen majoneesin pihalle.

joukku

Viestien lukumäärä : 42
Ikä : 40
Paikkakunta : Tervola

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa