John Deere

Siirry alas

John Deere

Viesti  Vieraili lähetetty La Marras 14 2009, 20:14

Minkälainenhan peli olis tuo 5080 M johndeere,onkohan tuo oikea jontikka,jos on,hinta on kohtuullinen uudelle laatutraktorille.

Pitäis käydä tutustumassa,olis naisväeltäki lupa ostaa tuollainen uusi,mutta siinä on reunaehtonsa,kumpikin entinen taavettipohjainen case pitäs siinä yhteydessä hävittää.

Oikea jontikkahan on tällähetkellä mielestäni paras traktori,mutta ne pienemmät mallit oli jossain muualla tehtyjä traktoreita,mitkä oli vaan maalattu jontikaksi,nehän ei maksanukkaa kun noin parikymmentätuhatta euroa.

Koneviestissä oli kerran juttua,että italialainen olis ollu joku tarjous malli vähän aikaa,osa meinaa että setorin tekemä se oli,mutta tuskin tuo lie niinkää.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: John Deere

Viesti  TIKO lähetetty Ke Marras 18 2009, 18:42

Ei ole kokemusta, mutta uusi on uusi aina. Eikös liene pikkusen pieni peura DBkuutoseen verrattuna. Monipuolista ja UUTTA konetta kun hakee, mitenkä olisi kotimainen.. mahtuu jakkara kääntymään. Smile Tosin käyttöäkin pitäisi tulla ainakin 600tuntia vuodessa että ois jotain katetta investoinnille oli merkki mikä tahansa.
avatar
TIKO

David Brown : 1390, 1494-4HS+ Isme 140,1690HS (osina),1690T-4,1594-4HS
DBTCF:n jäsen nro : 54
Viestien lukumäärä : 757
Ikä : 40
Paikkakunta : Nastola

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: John Deere

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Marras 18 2009, 20:36

Joo,olishan se kotimainen tietenki,siinähän se olis hytti minun hommiini,kun tosiaan penkki pääsis pyörähtään,ei ole tullu niin seurattua hintapuolta,mitä se 6400 Valtea vastaava uusi nyt maksais.

Vähänlaiseenhan sitä on tuota tienestiajoa minulla,siihen 400 tunnin paikkeille tuli tänä kesänä,ensikesänä ei ole tietoa,että pääseekö siihenkään,pysyshän se pitkään uutena,10 vuoden päästä olis vain noin 4000-5000h mittarissa,voi olla,että ei kannata ostaa,mutta jollain aikavälillä tietenki pitäs tuota kalustoa uusiakin,pitäsköhän ajella vielä entisillä,naisväki vaan esittelee,että yksi uusi traktori,ja sillä selvä.

Tietenki jos käytetyn noin 25000 euron koneen ostais, hmmm.joo näkkyypähän,ei se niin mee,että ei jotenni mene...pittää attuilla vielä,voi sentoki,mitä se tuo rattorikuume teettää.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: John Deere

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Marras 18 2009, 21:31

Pahoja jälkitauteja tolla possulentsulla.Toivottavasti menee ohi ennenkuin ehtii aiheuttaa pahoja.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa