Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kytkimien toiminta

2 posters

Siirry alas

Kytkimien toiminta Empty Kytkimien toiminta

Viesti  PJT Ti Elo 03, 2010 8:02 am

Hei! Kävin niittämässä kesantoa ja tien penkkoja ja huomasin, että voimanoton kytkin irroitti aika huonosti. Kiristin käsikytkimen vaijeria ja se tuntui jonkin verran auttavan. Tuntui, että se irroittaminen parani, kun ajelin päivän ja käytin sitä voimanoton kytkintä. Oiskohan vaan niin, että kytkinlevy takertuu rihloihin, kun leinee kuiva ja pölyinen ja edellisen kerran on viime kesänä pyöritetty niittokonetta? Pääseekö siitä luukusta kytkimen alta näkemään voimanoton akselin poorit? Ajokytkimen irroituskin joskus on vähän nihkeää, eli narahtaa, ainakin ykkönen ja pakki. Olen käyttänyt joskus sitäkin tapaa, että ensin käyttää vaiteen kakkosella ja sitten vasta ykköselle tai pakille, siis paikalta lähdössä. Mahtaisko sieltä pohjaluukusta yltää tippakannulla roiskauttamaan öljä niihin rihloihin, jotka näkyy? Kumpi akseli on päällimmäisenä? Kone on siis 1294.

PJT

Viestien lukumäärä : 45

Takaisin alkuun Siirry alas

Kytkimien toiminta Empty Vs: Kytkimien toiminta

Viesti  erkki Ti Elo 03, 2010 8:14 am

Spoorit ei kyllä oikein hyvin tule näkösälle alaluukun kautta ja voimanoton kytkin , jonka levy on etummaisena, on hyvinkin hyvin piilossa.
Se mikä on varmaa, niin jos sinne saa ammuttua öljyn hienona sumuna, vaikka massaruiskulla niin kyllä se vaan tahtoo joka paikkaan tunkeutua
mihin ilma pääsee virtaamaan. Vivut kannattaa tietenkin katsoa ensin, että ne liikkuu niinkuin pitääkin.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 4571

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa