Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hydrayliikka

Siirry alas

Hydrayliikka Empty Hydrayliikka

Viesti  Pajukallio Ti Tammi 12 2021, 21:15

Hei, Onko kenelläkään tietoa voiko Case ih 845 xl laittaa Nokkapumppua ja hydrayliikka öljysäiliötä keulalle. Ostin tässä joulunaikaan tuollaisen Casen ja siinä on keulilla Quiken 960 etukuormaaja.
Minusta se on ikävän hidas liikkeinen tuolla omalla pumpullaan toimimaan. Välillä on tarkoitus ajaa metsästä puutakin kuormaajalla varustetulla metsäkärrillä, joten en ole vielä kokeillut miten tuo kuormaaja liikkuu. Vai onko tuohon saatavissa, ja voiko siihen laittaa tehokkaampaa pumppua. Mikäli jollakin on tuosta tietoa, niin olisin tiedosta kiitollinen, niin säästyisin purkamasta tuota keulaa ja tutkimiselta, jotta voiko siihen keulapumppua asentaa. Niin vuosimalli tuossa on 1996. Tietoa kiitollisena odotan. bounce

Pajukallio
Näytä käyttäjän tiedot

Pajukallio

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 3

Takaisin alkuun Siirry alas

Hydrayliikka Empty Vs: Hydrayliikka

Viesti  Riku To Helmi 18 2021, 14:21

Tervehdys! Sinulla on Englannissa kasattu Saksalainen laatu traktori. Minulla samanlainen, mutta huomattavasti vanhempi ja pienemmällä etukuormaimella. Tuossa vakiona mangeettiventtiili jolla voi yhdistää kaksoispumpun molemmat hydraulipumput ulkopuoliseen käyttöön. Katkaisin vain puuttuu tavallisesti. Minulla asennettu katkaisin etukuormaajan hallintavipuun. Eli, ei sinulla oli ýlimääräistä katkaisinta koetaulussa tai etukuormaajan vivussa esim. painonappia jota painamalla nuo pumput voidaan yhdistää?
Laitappas tuo sama kysymys tuonne Masinistien keskustelupalstalle, siellä esim. nimimerkki roopenpoika tuntee nuo "Natikka Caset" kuin omat taskunsa. Wink

Riku

David Brown : DB 850 Impematic vm. 1960
Viestien lukumäärä : 371
Ikä : 56
Paikkakunta : Etelä-Pohjanmaa

Takaisin alkuun Siirry alas

Hydrayliikka Empty Vs: Hydrayliikka

Viesti  OlleK To Helmi 18 2021, 22:01

Kirjoittajan itsensä poistama


Viimeinen muokkaaja, OlleK pvm Pe Helmi 19 2021, 17:56, muokattu 2 kertaa

OlleK

Viestien lukumäärä : 1377

Takaisin alkuun Siirry alas

Hydrayliikka Empty Vs: Hydrayliikka

Viesti  OlleK To Helmi 18 2021, 22:09

Case IH 845 on niin sanottu B-sarjan traktori joka on sama tuote kun International Harvester 845. Sinä on Saksassa tehty IH moottori ja Ranskassa tehty XL ohaamo. Myös voimansiirto valmistettiin Ranskassa. Kasaus tapahtui Ranskassa tai Saksassa ja viimein Englannissa. Suomeen tuodut Case IH 845 olivat pääasiassa Ranskan tuotantoa.

OlleK

Viestien lukumäärä : 1377

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa