Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

teollisuuden david brown vaihdelaatikot, vaihdemoottorit ym.

Siirry alas

teollisuuden david brown vaihdelaatikot, vaihdemoottorit ym. Empty teollisuuden david brown vaihdelaatikot, vaihdemoottorit ym.

Viesti  Vieraili lähetetty Ke Syys 16 2009, 22:04

vähän taas olis historian valaisulle tarvetta. Davidbrown.com sivuilla juteltiin näin.

Our extensive product range includes Geared Motors, Gearboxes, Servo Geared Motors, Large Industrial Gearing Products as well as Worm Gears, Industrial Transmissions, Defence Transmissions and Marine Transmissions.

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat Vaihdemoottorit, vaihdelaatikot, Servo Vaihdemoottorit, suurille teollisuusasiakkaille Gearing tuotteita sekä Worm Gears, Industrial Voimansiirtolaitteet, puolustus-lähetysten ja Marine lähetyksiä.

Take advantage of nearly 150 years experience and allow David Brown application engineers provide you with quality unrivalled engineering products.

Hyödynnä lähes 150 vuoden kokemus ja antaa David Brown hakemuksen insinöörejä tarjota laadukasta vertaansa vailla Engineering tuotteita.

Casen lopettaessa David Brownin niin onkos tämä nyt traktori tehtaan perillinen. tännekös se insinööri osaaminen sitten siirty.

www.davidbrown.com

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

teollisuuden david brown vaihdelaatikot, vaihdemoottorit ym. Empty erkki

Viesti  erkki lähetetty To Syys 17 2009, 08:16

Case osti traktoriliiketoiminnan. En nyt ole varma miten Park Worksin vaihdelaatikkobisneksen siinä kävi,mutta minusta senkin omistaa nykyään amerikkalaiset. Sir Davidilla oli kaksi lasta. David Brown junior kuoli kai jos 60-luvulla, hänen tekemisistään ei ole historiankirjoissa juuri mainintoja. Angela Brown kuoli noin pari -kolme vuotta sitten, mutta hänenkään elämänvaiheistaan ei ole juuri kirjoiteltu, varmaankin oli rikkaissa naimisissa jossain Englannissa. Adam Brown on joko David Brown juniorin tai Angela Brownin poika ja DBTC:n kunniapuheenjohtaja. Joku oli tieävinään, että hän on maanviljelijä, suvulla oli maaomaisuutta aika tavalla. Minusta hänellä ei ole roolia vaihteistobisneksessä.

Vaihdelaatikkotehdas oli Euroopan suurimpia silloin kun nuori toimitusjohtaja David Brown päätti aloittaa traktoreiden valmistamisen vaihdelaatikkotehtaan nurkkaan raivatussa tilassa. Faari pani hanttiin kovasti, mutta kun traktoribusines tehtiin omaksi yhtiökseen joka maksoi vuokraa emoyhtiölle käyttämistään tiloista ja resursseista niin mikäpä siinä auttoi, traktoreita tekemään sitten vaan.

Park Works on edelleen Huddersfieldissä ja tekee vaihdelaatikoita, mahdollisesti jopa DB Radicon -matovaihteita, jotka ovat luotettavuudestaan kuuluisia, niitä on tehty valtavat määrät vuosikymmenien saatossa. Myös hyökkäysvaunujen vaihdelaatikot ovat kuulemma edelleen tuotannossa.

Aston Martin myytiin kai Fordille? Mutta kuka sen nykyään mahtaa omistaa???

Sir David Brown joka tapauksessa katkeroitui sanellusta Case -kaupasta pahoin. Taisi viettää loppuelmänsä pääasiassa jossain Monacon suunnalla.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 4095

Takaisin alkuun Siirry alas

teollisuuden david brown vaihdelaatikot, vaihdemoottorit ym. Empty Vs: teollisuuden david brown vaihdelaatikot, vaihdemoottorit ym.

Viesti  Vieraili lähetetty To Syys 17 2009, 22:20

kiitän ja kumarran. oli kyseinen pulju sekaantunut myös tuuliturpiini valmistukseen. se jos mikä on nouseva teollisuuden ala. siinäpä tarvitaan laadukasta osaamista, aivan joka kuukausi ei mastoon halua nousta tekemään huoltotöitä jo pelkästään hankaluuden vuoksi.
esm. Tanskassa tuulivoiman osuus energian tuotannosta on n.21 prosenttia ja muut maat seurannee perässä.
joten David Brown nimi pysynee pitkään vielä vaihteistoissa, tosin kyllä teollisuuspuolella.
homma on silleen jännittävä, kaikkihan alkoi nimenomaan tällä suunnalla.

Aston Martinin omistaa nykyään David Richards, on englantilainen rallin ja Formula 1 vaikuttaja.

Richards on toiminut Ari Vatasen kartanlukijana rallin MM-sarjassa voittaen kaudella 1981 hänen vierellään maailmanmestaruuden. F1-sarjassa hän on toiminut tallipäällikkönä Benettonilla sekä BAR-tallissa. Hondan ostettua BAR:n Richards joutui vetäytymään tehtävästään. Ralliautoilun puolella hän on toiminut Subarun tallipäällikkönä. Nykyisin hän omistaa Subarun rallitallin sekä oikeudet rallin MM-sarjan televisio-oikeuksiin.

voi olla että Aston Martin merkki on vielä formula 1:sä, tai voi olla olemattakin.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa