Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Case 1056 käsijarru

Siirry alas

Case 1056 käsijarru Empty Case 1056 käsijarru

Viesti  simo21 La Heinä 05 2014, 22:59

Onko kellekään sattunut samanlaista vikaa 1056 xl Casessa 91vm , että käsijarruakselilta tulee paikalllaan ollessa öljyä, tiputtaa muutamia tippoja..Tiivistys kyseisessä poikki akselissa orenkailla 2 kpl yht. Kuinkahan akselin sais vaan ulos purkamatta koko peräosaa??

simo21

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Case 1056 käsijarru Empty Vs: Case 1056 käsijarru

Viesti  jusape Su Heinä 06 2014, 04:16

585 natikas hydepumppu vasemmalla rungon sivussa takarenkaan etuosan " takana". Sen irrottamalla siinä ainakin näki käsijarrupakan, ja saattaisi päästä EHKÄ sokan ? irrottamaan, millä siirtovipu akseliin lukittu ?
KO. konetta tuntematta, en tiedä, mutta jos yhtään samanlainen, niin siitä VOI OLLA JOTENKIN KIKKAILEMALLA MAHDOLLISTA, tai silti ihan mahdotonta ilman laatikon kantta myös avaamatta purkaa..... Ja se taas tietää.... Tää siis melkoinen veikkaus vain.....
jusape
jusape

DBTCF:n jäsen nro : 23
Viestien lukumäärä : 2498
Ikä : 51
Paikkakunta : Yläne

Takaisin alkuun Siirry alas

Case 1056 käsijarru Empty Moro, minullakin on sama vika 1056 XL -92

Viesti  lamika Ma Toukokuu 10 2021, 19:08

O-renkaat ilmeisesti kummassakin päässä akselia. Onko urat akselissa vai perälootassa? Perälootan pohjassa on joku kansi ja öljyputki ja sivussa ilmeiseti VOA käyttöhässäkkä onko käsijarru hihna sen akselin käyttöpuolella vai toisella? Ehkä sieltä pohjasta päin jos pystyis sen hihnan käytön vapauttamaan. Kertokaa jos olisi sattunut omalle kohdalle. Toinen asia, kun vasta viikon päässyt tähän malliin perehtymään, vaihteiston öljynpaine valo syttyy, kun kytkinpoljin on alaspainettuna jonkun kymmenen sekunnin jälkeen ja sammuu kun polkimen nostaa ylös onko se ominaisuus vai öljyn vähyydestä, suodattimista tai jostain muusta johtuva. Tässä on kaksoiskytkin ja alennusvaihde josta en vielä ole varma onko se kahva ylhäällä vai alhaalla kytkettynä, ohjekirjan mukaan se on kahva alhaalla kytkettynä ehkä uskon sitä. Perälootalla tarkoitan taka-akselin ala/takapuolta.

lamika

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 1

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa