Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

iPower-lisäpumppu

Siirry alas

iPower-lisäpumppu Empty iPower-lisäpumppu

Viesti  otsoni lähetetty Ma Loka 21 2013, 19:50

Koneviesti nro 14 oli juttua voimanulosottoon tulevasta hydrauliyksiköstä joka käyttää puutavarakuormaajan paluuöljyä.Olisikohan tuollaisesta yksipumppuisen Taavetin piristäjäksi.Jutun mukaan voidaan käyttää puolet paluuöljystä lisätuottoon, tällöin jäänee vielä vaihteiston voiteluunkin öljyä.Onko kellään kokemuksia i-Powerista? Olisi aika yksinkertainen asennettava.Sen vastapaineettoman paluun joutuisi rakentelemaan,mikä ei vaihteiston voitelua paranna:roll: 

otsoni

Viestien lukumäärä : 344

Takaisin alkuun Siirry alas

iPower-lisäpumppu Empty Vs: iPower-lisäpumppu

Viesti  erkki lähetetty Ma Loka 21 2013, 20:18

Minulle on jäänyt sellainen käsitys, että DB:n vakiopumppu on liian pieni kumppani tuolle kierrätyspumpulle. On niitä tietenkin voitu alkaa tekemään pienempiäkin malleja jotka passaa vanhempiikin traktoreihin.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 4115

Takaisin alkuun Siirry alas

iPower-lisäpumppu Empty Vs: iPower-lisäpumppu

Viesti  otsoni lähetetty Ti Loka 22 2013, 10:04

Näin ymmärsinkin lehtijutusta, että pumppuyksikkö tehdään peruskoneen mukaan ja mitoitettaisiin käyttämään puolet traktorin pumpun virtauksesta.Näin ollen lisätuottoa tulisi noin 15 L minuutissa 90-94 sarjan koneeseen.Eihän se kovin paljoa ole tonnin investoinnilla.Helppohan näihin olisi isompi pumppu laittaa nokalle, vaan sitten ei traktorin röörit jaksa vetää kaikkea öljyä kovilla kierroksilla, kun ei ulkopuolista käyttöä ole.

otsoni

Viestien lukumäärä : 344

Takaisin alkuun Siirry alas

iPower-lisäpumppu Empty Vs: iPower-lisäpumppu

Viesti  TIKO lähetetty Su Loka 27 2013, 20:59

otsoni kirjoitti:Näin ymmärsinkin lehtijutusta, että pumppuyksikkö tehdään peruskoneen mukaan ja mitoitettaisiin käyttämään puolet traktorin pumpun virtauksesta.Näin ollen lisätuottoa tulisi noin 15 L minuutissa 90-94 sarjan koneeseen.Eihän se kovin paljoa ole tonnin investoinnilla.Helppohan näihin olisi isompi pumppu laittaa nokalle, vaan sitten ei traktorin röörit jaksa vetää kaikkea öljyä kovilla kierroksilla, kun ei ulkopuolista käyttöä ole.
Tuollainen ajatus kävi jos kourakuormaimella varustetun 1690 varustaisi tuolla. 52ltr ykköspumppu on nokalla pyöriny 4 vuotta. Läpi vuoden kaikenlaista nostelua ym. mättöä.
TIKO
TIKO

David Brown : 1390, 1494-4HS+ Isme 140,1690HS (osina),1690T-4,1594-4HS
DBTCF:n jäsen nro : 54
Viestien lukumäärä : 823
Ikä : 42
Paikkakunta : Nastola

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa