Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Onko Taavettilaisilla kokemusta Vikink MB2RC tyyppisestä ruohonleikkurista?

Siirry alas

Onko Taavettilaisilla kokemusta Vikink MB2RC tyyppisestä ruohonleikkurista? Empty Onko Taavettilaisilla kokemusta Vikink MB2RC tyyppisestä ruohonleikkurista?

Viesti  hannutt lähetetty Pe Elo 02 2013, 20:18

Ostin vaimon iloksi tuollasen ruohonleikkurin. Käyntiin lähtö on varmaa ja kevyt nykästä. Nyt on kuukauden verran leikattu nurmea ja kone alkaa temppuilla, noin puolen tunnin leikkuun jälkeen pössäyttää tumman savun, mutta jatkaa vielä normaali käyntiä 5min, sen jälkeen alkaa kilahtelemaan "metallisesti" ja lopulta sammuu. Että silleen nämä uudet vehkeet. Jos olis kokemuksia, kiitos etukäteen.

hannutt

Viestien lukumäärä : 601

Takaisin alkuun Siirry alas

Onko Taavettilaisilla kokemusta Vikink MB2RC tyyppisestä ruohonleikkurista? Empty Vs: Onko Taavettilaisilla kokemusta Vikink MB2RC tyyppisestä ruohonleikkurista?

Viesti  jusape lähetetty Pe Elo 02 2013, 23:18

Kyseiseen tapaukseen en suoraan osaa sanoa mitään, mut monissa nois pienkoneissa huomannut sen, että öljyt pitäis vaihtaa heti, ennen ekaa käynnistystä jopa, toisen kerran n.5 tuntia ajettuna, seuraavaksi 10h käytön jälkeen....

Monista pienkoneista tulee muuten USKOMATTOMAN PALJON metallimoskaa , ihan uudestakin koneesta, öljyn joukossa ulos....Shocked 
jusape
jusape

DBTCF:n jäsen nro : 23
Viestien lukumäärä : 2309
Ikä : 50
Paikkakunta : Yläne

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa