Vilkas viikonloppu

Siirry alas

Vilkas viikonloppu Empty Vilkas viikonloppu

Viesti  mattkau lähetetty Su Heinä 07 2013, 11:16

Tuntuu olevan vaikka millaista tapahtumaa Suomen maassa tänä viikonloppuna. On Oulaista ja Seinäjokea ja eilen kaveri soitteli ja muistutti Traktorkavalkadista Kemiössä. Kaiken kiireen keskeltä kuitenkin piti pistäytyä siellä parituntinen. Oli aika iso tapahtuma.

Taavetteja oli pari ysiviiskymppiä, toinen käyttöentisöinnissä (uutta maalia, edellisiltana vedettyä) ja toinen projektina 1490 HS:n lavetilla. Sitten 996 veteli pikkupaalainta ja siisti 885 seisoskeli siellä muutenvaan.

Oli siellä yksi tuunattu massikka niinkuin Oulaisissakin. Tämä vaan oli pienempi ja tehokkaampi. Oli kolmeviitoseen istutettu Oldsin 180 heppanen vinkkelikasi. Siististi oli tehty, mutta ei meinannu mahtua raidetankojen ja etuakselin pönkkien väliin, vastasivat vähä pakosarjoihin kun akseli kallistu. Oli pantu rajotin tieliikennettä ja setä sinisiä varten, mutta ilman sitä kuulemma lähtee. Ja sotaväki ei enää kaikkea nostele käsin. Oli ison kolmiakselisen Mersun lavalle ruuvattu 70 tonnimetrin hiiappi tosipitkällä puomilla, melkosen juhlava peli.

Sitten muiden näytösten lisäksi tekivät päreitä kans. Olivat parempia kuin Sirpispuimuris viime vuonna. Oikeaoppisesti tekivät liotetusta puusta, tosin haavasta, oisko olleet (haapa)hirsisaunaan.

Ja olisi Perniön automuseolla ollu rompetori kans, mutta sinne ei enää ehtiny.
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1178
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa