Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

996 hydrali pumppu?

3 posters

Siirry alas

996 hydrali pumppu? Empty 996 hydrali pumppu?

Viesti  Taavimies Ma Tammi 21 2013, 11:04

Onko taavetti 996 mahdollista laittaa isompi tuottoista hydralipumppu orginellin tilalle. Alkuperäinen pumpu tuottaa noin 28l/minutissa. Saisiko sen tilalle vaihdettua pumppua jossa tuotto olisi noin 40l/min?

Taavimies

David Brown : teksti
Viestien lukumäärä : 15

Takaisin alkuun Siirry alas

996 hydrali pumppu? Empty Vs: 996 hydrali pumppu?

Viesti  erkki Ma Tammi 21 2013, 12:08

Tuota on monikin kai pohtinut ja tullut kielteiseen tulokseen. Tai pitäisikö sanoa niin, että onhan se mahdollista, mutta vaatii niin paljon työtä ettei taida monellakaan sinni riittää. Ongelmaksi tulee se kun käyttöpyörä on omalla linjallaan, jonka siirtämiseen ei oikeastaan ole tilaa. Toisella puolella on kiinnikkeet tasauspyörästön takaseinään eikä siinäkään ole tilaa levittää pumpun runkoa eteenpäin. Jos löytyy pumppu, jossa on isommat hammaspyörät mutta sama leveys kuin alkuperäisessä ja sen saa sovitettua oikeaan kohtaan, niin mikä ettei.

Nokkapumppu on ehkä käytännössä helpoin ratkaisu. Jos sitä ei kytke lainkaan nostolaitehydrauliikkaan niin putkituskaan ei tule kovin monimutkaiseksi varsinkaan jos käyttää erillistä säiliötä. Ulkopuoliselle säiliölle on vaan hankala kehittää hyvää paikkaa. Jos akun ja ilmanputsarin siirtäisi pois keulasta niin sinne voisi jonkinlainen pytty mahtua kun sen tekisi tarkoilla mitoilla. Peräöljyn käyttö on ehkä helpommin tehty.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 4874

Takaisin alkuun Siirry alas

996 hydrali pumppu? Empty Vs: 996 hydrali pumppu?

Viesti  Paulig Ma Tammi 21 2013, 18:23

Peräöljyn käytössä voi tulla lämpöongelmaa, jos kaksi hydraulipumppua vatkaa samaa soppaa. Ellei sitten lauhdutinta laita väliin. Varmaan akun ja ilmanputsarin tilalle sopii säiliö jos mittatilauksena tekee, siihen samaan koppiin paluusuodatin.
Paulig
Paulig

David Brown : 990 Selectamatic vm. 79 Sekurahytillä & 990 vm. 76 taavihytillä
DBTCF:n jäsen nro : 14
Viestien lukumäärä : 1143
Paikkakunta : Pohjois-Savo

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa