Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

David Brown 1290 -81 ohjekirja

2 posters

Siirry alas

David Brown 1290 -81 ohjekirja Empty David Brown 1290 -81 ohjekirja

Viesti  MinunTaavetti To Loka 04 2012, 12:26

Löytyiskö joltain ko. traktorin ohjekirjaa. Lähinnä hydrauliikkapuolesta jos joku vois kuvia skannata.
Kiitos jo etukäteen

EDIT: Semmoinen lisäys vielä.. Penkin oikealla puolella nostolaitteen vipujen takana on kolmiasentoinen vipu. Onkohan tuo se kolmitieventtiilin vipu? Question Tuo vipu jäi nimittäin käteen kerran sitä väännellessä Very Happy Muistaakseni jäi ensin jumiin jommalle kummalle puolelle ääriasentoon ja sen jälkeen muuttui aivan rempulaksi... Oiskohan sokka tai jokin sen tapainen irronnut/katkennut? Ja voiko tämä vaikuttaa hydrauliikan toimintaan? Lingossa on perään rakennettu 2-suuntaisella sylinterillä toimiva polanne-levy ja sitä olen nyt koittanut saada toimimaan/liikkumaan tuloksetta... Kaikki apu on tervetullutta Very Happy

Kiitos jo etukäteen
PS. Traktorina siis 1981 vuosimallin 1290 David Brown

MinunTaavetti

David Brown : 1290 -81
Viestien lukumäärä : 8
Paikkakunta : Savo

Takaisin alkuun Siirry alas

David Brown 1290 -81 ohjekirja Empty Vs: David Brown 1290 -81 ohjekirja

Viesti  erkki To Loka 04 2012, 14:31

Se kolmiasentoinen vipu on todennäköisesti valitsin, jossa on kolme asentoa. Nostolaitteen vivun pitää olla ihan taakse painettuna ennekuin valitsinta kääntää. Jos sitä kääntää väkisin niin vivun alapäästä voi katketa akselin sokka tai sitten siellä alhaalla oleva muovinen siirtohaarukka saattaa murtua.

Näet systeemit kun avaat takaa nostoakselin oikeasta päästä peltiluukun ja katsot sinne taakse. Nostovipu takana pitäisi valitsinta oikealle kääntämällä siirtyä luukun takana alhaalla oleva siirtohaarukka vasemmalle ja päinvastoin.

Jos on käynyt niin jopelosti että on sokka poikki tai haarukka murtunut niin niiden vaihtamisessa pitää varautua purkamaan jonkin verran että saa osat irralleen. Käytännön hommia varten pärjää niinkin, että asettelee osat niin, että siirtohaarukassa oleva latta jää keskelle. Jollain vippaskonstilla se siihen pitää lukita jos alkuperäinen on kaput.

Minust atuossa vuosimallissa pitäisi oleman yksi kaksitoiminen venttiili vakiovarusteena. Lähdöt on istuimen oikealla puolella taka-akselin päällä ja hallintavipu on oma vipunsa nostovivun vieressä.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 4875

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa