Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Värikoodit

Siirry alas

Värikoodit Empty Värikoodit

Viesti  erkki Ma Elo 20 2012, 19:13

Laitetaampa oma otsikko aiheelle, joka pomppaa uudelleen esiin silloin tällöin, eli Taavien väritykset.

Oma kokemus rajoituu selectamaticin valkoiseen sävyyn, jota on yritetty paikallistaa muutamia kertoja. Engelsmannin Club shopin maali on kuulemma lähempänä amerikan Casen sävyä kuin Orchid Whiteä, jolla täällä ei ole sinänsä paljon merkitystä koska he eivät lähetä maaleja lentorahtina tänne ulkomaille.

Ostin Juthbackan rompepäiviltä ihan iskemättömän selectan työvalon viime lauantaina ja kiikutin sen autovärikauppaan tänään nuuskittavaksi. Kone sanoi, että lähin sävy, jonka heidän koneensa tunnisti, on Piaggio 913, eli italiaanon skootterin valkoinen. Joku Skodan sävy ja myös joku BMW:n sävy olivat myös listalla, mutta tuo edellä mainittu oli kuulemma paras. Tässä lähiaikona pitää hakea vaikka yksi spraypullo sitä kokeeksi ja testata sävy ennen maalaushommiin ryhtymistä.

Kirjoitelkaapa tänne omia kokemuksianne väreistä.Viimeinen muokkaaja, erkki pvm Ti Elo 21 2012, 07:02, muokattu 1 kertaa

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 4457

Takaisin alkuun Siirry alas

Värikoodit Empty Vs: Värikoodit

Viesti  Vieraili Ma Elo 20 2012, 22:12

Jos löydän vielä väripurkkeja jotka teetettiin oulun automaaleissa myllyttämällä piilopaikoista reilut 10 vuotta sitten niin laitan numerot näkymään,molemmilla skoda ja BMW numeroilla tehtiin maaleja ja olivat lähellä orkkista meidän mielestä,mutta piaggiota ei tullu missään vaiheessa vastaan,lieneekö uudempi sävy sitten se.

Kyllä ne nuo Jyrkin kaivamat sävyt oli oikeita,yhden valkoisen koneen olen niillä ite maalannu,maalarit useampiaki minulle maalannu,nytkin yhdet pellit tuolla maalattuna sillä sävyllä ja hyvä väri on,ei hyppää silmille,ja tuo Dupont on muuten hyvä maalata.


Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Värikoodit Empty Vs: Värikoodit

Viesti  erkki Ma Elo 27 2012, 14:18

Juu, ainakin Väri-Polarilta Oulusta löytyy vanhat värikartat joissa on DB:n alkuperäisvärit, siis ainakin valkoinen ja ruskea.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 4457

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa