Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

996 vaihdeaskin kasaus

2 posters

Siirry alas

996 vaihdeaskin kasaus Empty 996 vaihdeaskin kasaus

Viesti  Gary Grand Ke Loka 05 2011, 08:46

Sainpa viimein rojektikoneesta vaihteiston levälleen... Very Happy No, tarkoitus ei ollut sitä leväyttää koko tallin lattian alueelle niinkuin nyt tapahtui, mutta kun ei purkuohjetta ollut käsillä, niin piti tehdä vaikeimman kautta Shocked Eli kokeilemalla ja sehän päättyi osien sinkoilemiseen isolle alueelle. Onneksi on ehjä, tasainen lattia, niin osat taisivat jo löytyäkin(kuulat, jouset..), eikä yhtään pudonnut lattiakaivoon nopeiden refleksien takia... Laughing

Löytyykö jostain tuon laatikon kasaukseen ihan kuvallista ohjetta, vai pitääkö mennä näppituntumalla. Varaosakirjan kuvien perusteella pystyy jotenkin osien paikat hahmottamaan, mutta onko esim. estokuulien/tappien asennukseen jotain selkeää järjestystä ja esimerkiksi; millä vaihteella laatikko kasaan menee helpoiten? Syncrot? Joissain autojen laatikoissa tuo homma on melko hankalaa, kun pitää jossain määrätyssä järjestyksessä latoa kuulia, tappeja, vaihteita, ym. kotelon sisään, mutta tuo saattaisi olla mukavampi koota avoimen rakenteen ja moninaisten siirtäjätankojen takia.

Hommaanhan piti ryhtyä, kun perän pinioniakseli täytyy vaihtaa 2wd-mallisesta nelikon akseliin. Rolling Eyes Harrasteita pitää olla, homman järkevyydestä en halua kuulla enää kommentointia. Kiitos. Suspect

Täytyy todeta, että on säilynyt varsin hyvässä kunnossa kaikki osat tuolla laatikossa. Ainoat osat, joissa mitään kulumaa näkyy on ykkösvaihteen hammaspyörien hampaan kulmat. cheers Traksterissa siis reilut 7200 tuntia mittarissa. Tästä sivukuvasta ei nuo kulumat edes erotu.
996 vaihdeaskin kasaus Picture

Ja tietysti noissa pronssisissa siirtäjissä kepin alapään tienoilla. Saakohan noita edullisesti vielä uusia, vai teenkö teräksestä?
Gary Grand
Gary Grand

DBTCF:n jäsen nro : 22
Viestien lukumäärä : 190
Ikä : 49
Paikkakunta : Petäjävesi

Takaisin alkuun Siirry alas

996 vaihdeaskin kasaus Empty Vs: 996 vaihdeaskin kasaus

Viesti  jusape Ke Loka 05 2011, 10:51

En tiedä löytyiskö jostain, ja joltain jotain tietoa.....
Mul on siitä aikaa kun 1410pin loota oli kaverin koneesta auki, (kaksikin kertaa, toinen kerta johtui öljyn vähyydestä ja pinjoni leikkas kii)
jotain 5vuotta, kokeilemalla sekin piti purkaa ja kootakkin, tuli toimivakin jopa, eli muistikuvat on aika heikot.
jusape
jusape

DBTCF:n jäsen nro : 23
Viestien lukumäärä : 2515
Ikä : 51
Paikkakunta : Yläne

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa