Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dieselmoottorin peseminen

3 posters

Siirry alas

dieselmoottorin peseminen Empty dieselmoottorin peseminen

Viesti  taavetisti Pe Elo 12 2011, 18:21

Hei pitkästä aikaa.

Pitäis 990 moottori pestä jotta näkis mistä vuotaa öljyä, ja olis muutama kysymys. Miten nuo apulaitteet kestää painepesurin suihkun? Startti ja laturi ei varmaankaan vettä siedä mutta mites sitte nuo polttoainelaitteet, kestävätkö roiskeita? Ehkä turha huoli mutta olisi kiva tietää ettei tee mitään väärin.

Onkohan tuossa laturin hihna löysällä kun toisinaan käynnistyksessä kuuluu jostakin vinkunaa, kun nostetaan kierroksia. Se vinkuna yleensä loppuu kun lähdetään ajamaan.

taavetisti

Viestien lukumäärä : 6

Takaisin alkuun Siirry alas

dieselmoottorin peseminen Empty Vs: dieselmoottorin peseminen

Viesti  ikilika Pe Elo 12 2011, 18:39

Anna mennä vaan, ei ne siitä suutu. Ite olen pessyt säälimättä, tietysti hiukan koittanut välttää suoraa pesurin suihkua laturiin. Pesun jälkeen kone käymään niin kosteudet haihtuu sähkölaitteista jne. Ja taitaa se olla laturin remmi mikä vinkuu. Jos et jaksa kiristellä, niin tässä pikakorjaus: kaada coca-colaa remmille koneen käydessä, hiljenee ja pitää jonkun aikaa paremmin. Light-cola ei käy Twisted Evil
ikilika
ikilika

David Brown : 1394 -87
DBTCF:n jäsen nro : 20
Viestien lukumäärä : 1167
Ikä : 44
Paikkakunta : eurajoki

Takaisin alkuun Siirry alas

dieselmoottorin peseminen Empty totta

Viesti  Tessu La Elo 13 2011, 02:34

Sama täällä pesty on 850 Taavi aina kun öljy suttua tulee,tosin en ole kyllä pessy mitää konetta koskaan painepesurilla sillon kun noita ekakertaa pesin ei sellasta ees ollu ja nyt ne pysyy puhtaina kun aina välillä peseskelee niin ei pesuria ees tartte.
Joo mut sen kun muistaa ettei laita pistesuihkua minnekään tiivisteisiin eikä laitteisiin,niin ja jos maali on huonosti kiinni on sekin sitte tipotiessään.
Kyllä nää vanhat tosiaan kestää mut miten lie esim.uudet autot on niin paljon muovi lirpukkaa et suihku vie puolet viemäriin heeh

Tessu

David Brown : DB 850 vm:1961
Viestien lukumäärä : 1612
Ikä : 55
Paikkakunta : Hollola

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa