Taavetti-talli
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

995 nostolaite

4 posters

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

995 nostolaite - Sivu 2 Empty Vs: 995 nostolaite

Viesti  arikort La Heinä 09 2011, 09:16

Sunnuntai sopii hyvin ilimottele jos liikut tällä suunnalla!

arikort

Viestien lukumäärä : 13
Paikkakunta : Ullava

Takaisin alkuun Siirry alas

995 nostolaite - Sivu 2 Empty Vs: 995 nostolaite

Viesti  arikort To Heinä 12 2012, 17:59

Nyt 995 nostolaite nostaa ja toimii kiitokset siitä Erkille jatkamme taavetin kunnostusta!

arikort

Viestien lukumäärä : 13
Paikkakunta : Ullava

Takaisin alkuun Siirry alas

995 nostolaite - Sivu 2 Empty Vs: 995 nostolaite

Viesti  erkki Pe Heinä 13 2012, 12:43

Jos se nyt pelittää niin hyvä homma. Lohko oli hyväkuntoinen ja ohjausventtiilin karan pinnat täysin kulumattomat, joten siitä on iloa pitkäksi aikaa. Lohkostä näki, että sitä oli kyllä sormeiltu, mutta ilman kunnollisia ohjeita. Sekä nosto- että laskuventtiilen porausten pohjalla olevat peitelevyt oli joskus käytetty auki ja niiden takaisinasennus ei ollut täysin onnistunut, toisesta oli mm. lukitukseen käytettävästä seegerirenkaasta katkennut pätkä ja peitelevykin oli vinossa porauksessa. Minusta peitelevyjä ei oltu myöskään varmistettu/tiivistetty Locktitellä.

Laskeutumisnopeuden säätöventtiilin kara oli väärin päin porauksessaan, joten laskeutuminen on täytynyt olla työlästä eikä nopeudensäätö ole toiminut. Pudotusventtiilin 0-renkaat olivat vaihtokunnossa. Hiukan jäi harmittamaan se, että luulin TCU-venttiilin säädön olleen tehtaan arvoissa ja ruuvasin sen samaan asentoon, mutta sepä tulikin hitusen liian kireälle. Oireena se näkyy siten, että kun traktorin käynnistää niin tyhjät varret pyrkivät ylös, varsinkin kylmillä öljyillä ja laskeutuvat tyhjänä hitaasti. Oikeaan säätöön sitä ei saa käyttämättä lohkoa vielä kerran irti. Jos varsilla on painoa niin kaikki pelaa normaalisti, mutta esim. kippikärryn kipin laskeutumista saa varmaan odotella pikku ikuisuuden.

Sinänsä hauska yhteensattuma, että DBTC:n palstalla muuan amerikkalainen 880:n omistaja oli jo heittämässä pyyhkeen kehään saman oireen vuoksi. Edellinen omistaja oli ruuvaillut venttiiliä ja jättänyt samalla tavalla TCU:n liian tiukalle eikä uusi omistaja saanut systeemiä pelaamaan perusteellisesta puhdistamisesta yms. yrityksistä huolimatta. Ohjeita saatuaan kaveri käytti lohkon vielä kerran irti ja nyt pelaa! Silläkin kylällä on nyt sitten ainakin yksi henkilö, joka tuntee selectamaticin salat selvästi keskimääräistä paremmin.


erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 4599

Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa