case mxm 140 meco

Siirry alas

case mxm 140 meco

Viesti  Rauni lähetetty Ma Tammi 17 2011, 22:10

kävin yhtenä päivänä naapurin pajalla niin sielä oli NH 120 classic huollos. oli siinä puhetta jotta taitaas olla tänäki päivänä ostajia tuollaaselle täysin mekaaniselle koneelle. tuskin nuoris käyttäjis kumminkaa meinas naapuri jotta tuota samaa konetta on tehty CASE merkkisenäki isoommilla aksiloolla kun tuo nykäne. kattoon sitä konedatasta niin näkyy olevan tuo 140 meco 2003-2007 144 hv. elikkä 140 vinneri fordin 7,5 koneella 5 vaihteene päävaihteisto 4 aluetta ryömintä mek suunnan vaihto.
Rauni
Rauni

David Brown : case 1694, fordeja
Viestien lukumäärä : 169
Paikkakunta : alavus

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: case mxm 140 meco

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Tammi 18 2011, 17:46

Joo,tuntus olevan ainekset hyvään traktoriin,mutta nykyään mekaanisille malleille ei ostajia taida kovin olla,se vois olla nevalle hyvä peli sitten.

Ite kyllä olen mekaanisella kannalla,näihin hommiin ei kannata kovin ihmeellisiä ja monimutkasia traktoreita laittaa mitä ite ajelen.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: case mxm 140 meco

Viesti  taavettimies lähetetty Ma Tammi 31 2011, 16:55

Tiedä sitten onko keppikoneille enää juurikaan kysyntää, ja hydrauliikkan tuotot on noissa (TM120 classic ja MXM130meco) aika mitättömät (53l/min), ei liiku nykypäivän isot etukuormaimet yhtään liian nopeasti. Ei näy juurikaan myynnissä noita karvalakki malleja.

Varmaan oma ostaja kuntansa noillakin mutta olisi mielenkiintoista tietää että onko nuo wiinerin jälkeläiset sitten erikoisen halpoja vai saako samaan rahaan jo paremmalla vaihteistolla ym varustetun koneen.

Onkohan kuinka kestäviä kamppeita nämä TM ja MXM (myös fiat/nh M135 yms) sarjojen pienempien mallien moottorit luulisi olevan aika matalaviritteisiä, 7.5L koneesta pikkasen toista sataa heposta irti. Samasta moottorista otetaan se +200hv mallisarjan isommissa koneissa.

Ei muuten ole nämä nyykät kovinkaan kalliita laitoksia esimerkiksi vastaavaan valtraan verrattuna.

http://www.nettikone.com/new-holland/tm150-rc/857155

http://www.nettikone.com/new-holland/tm-175/864882taavettimies
taavettimies
Ylläpito

David Brown : 25D
DBTCF:n jäsen nro : 18
Viestien lukumäärä : 1442
Paikkakunta : Etelä-Karjala Lappeenranta

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: case mxm 140 meco

Viesti  Vieraili lähetetty Ti Helmi 01 2011, 21:40

Kyllähän se on traktoreissa sama juttu kun autoissa,karvalakkimallit ei aktiivikäyttäjiä kiinnosta,minulla on vaan semmoinen käsitys että kun aikaa kuluu jonninverran niin näille sähkötraktoreille tulee samanlailla pieniä osaajia kuin henkilöautopuolellekki tuli,kun tuli nykyset moottorinohjausjärjestelmät autoihin niin tuntu että se on kaikki tyyriin merkkiliikkeen hommia jos jotain niihin joutuu tekemään,nyt ne voi lukea kuka vaan vikahistoriasta jolla on siihen sellainen testeri että pääsee auton tietokoneeseen sisään.

Nuoressa polvessa on paljon nörttejä,sieltä nousee osaajia näihin pitemmän päälle,en usko että hajottamolle joutuvat aktiivikauden jälkeen nämäkään nykytraktorit,ihmiset kehittyy kehityksen mukana , uutuuksilla ensin rahastetaan.

Hirvitti laittaa tuo V70 Volvoki aikanaan kun kuuli kauhujuttuja wetterin hinnoittelusta huolloissa,pitää koputtaa puuta,mutta ei ole paljoa tarvinnu vielä siellä kyllä laukata.

tuo NH tekniikkahan on perustaltaan vanhaa koeteltua tekniikkaa,ei niissä suurempia ole kuulunu,pienempää enemmänki vissiin,itellä ei ole noista uusista malleista henkilökohtaista ajokokemusta paljon yhtään,tästä nykysestä fiudesta vähäsen jo ...

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa