Lumen auraus

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Siirry alas

Lumen auraus - Sivu 2 Empty Vs: Lumen auraus

Viesti  Vieraili lähetetty Su Helmi 06 2011, 14:23

Joo,ei taideta uusia enää paljoa niitä myydä,nuo isot rattilingot on syrjäyttäny ne ja taitaa suurin syy olla siinä kun päästävät lunta läpi nopeassa ajossa paljonki.

Meillä on tuo Vepi suurteholinko ollu uudesta asti ja hyvä peli on ollu,eihän se mikään raskas mettämalli ole,mutta kyllä sillä taavetin kans on eräs kilometri tietä aukastu,toisinaan mehtäänki.

Se siivikon akseli katkesi kerran,mutta mokista sorvautettiin uusi silloisella valtran huoltomiehellä ja se on sitten kestäny.


Mentiin joskus vaaraanki mehtään keskellä talvea se nelisen kilometriä 1490 kovalootanelikolla tuon vepin kanssa pakilla,ryömintä pakki oli sopiva vaihe siihen hommaan,HS malleista ei löytyny sopivaa vaihetta tuohon hommaan.

Näkyvyys vaan tahtoo olla heikkoa pakilla lingotessa,mutta kun vähenti lunta senverran että taavetti ei ottanu pohjasta kiinni se meni pakilla yllättävän hyvin vaaran vastarinteessäki kun kettingit oli molemmissa päissä.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Lumen auraus - Sivu 2 Empty Vs: Lumen auraus

Viesti  taavettimies lähetetty Ma Helmi 14 2011, 21:03

Haketusta TR:llä.
Lumen auraus - Sivu 2 Kuva4411

Eipä tuo itteensä ottanut.
Lumen auraus - Sivu 2 Kuva4412

Pientä rutinaa piti, pienemmät risut lentää sitten torvesta ulos tasalaatuisena hakkeena happy Uudempaa tr:rrää en olisi hentonut viedä tuolle työmaalle, ruuvi solmussa alta aikayksikön.
taavettimies
taavettimies
Ylläpito

David Brown : 25D
DBTCF:n jäsen nro : 18
Viestien lukumäärä : 1449
Paikkakunta : Etelä-Karjala Lappeenranta

Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 2 / 2 Edellinen  1, 2

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa