casen kytkin

Siirry alas

casen kytkin

Viesti  Case 685 lähetetty To Huhti 29 2010, 21:23

Terve.
Tulin aikoinaan ostaneeksi,käytetyn case 685 traktorin,ostohetkellä käyttötunnit lähentelivät,3000:tta,samalla minulle esiteltiin kuittteja,traktoriin juuri tehdystä kytkin remontista,jotenka siinä kauppaa tehdessäni,mielessäni tuumasin että ei se ainkaan sitten kytkimestään ihan heti mene rikki.
No niin,nyt sitten tämä em.traktori seisoo verstaaalla,jonnekka vein sen viikko takaperin,diagnoosi on kytkin sökö,talvella siihen tuli jo oireita,vaihteet ei menneet,varsinkaan heti,käynnistyksen jälkeen kovin helpolla päälle ja kytkin otti kiinni vasta kun,poljin oli melkein ylä asennossa,niin käyttötunti määrä lähentelee nyt 5000:tta.
Osaako joku kertoa,onko tämä normaalia tämän traktorin kohdalla,sillä minä en ole mielestäni ajanut jalka kytkimellä,eikä traktorissa ole etukuormaintakaan,eli sellaista,ees taas ajoa ei ollut oikeastaan olenkaan.

Case 685

Viestien lukumäärä : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: casen kytkin

Viesti  Vieraili lähetetty To Huhti 29 2010, 21:56

Terve,tiedätkö,laittoivatko aikanaan koko kytkinhomman uusiksi siihen,vai pelkän levyn,se ei ole alkujankaa mikään erikoisen luja peli kyllä kytkimen osalta,kyllä niitä noilla tunteilla meni jo vaihtoon,ja paljon pienemmilläki ajo määrillä.

Siinähän on se lapakytkin,oliko viidellä palalla,setäni teki aikanaan noihin paljon remontteja,ja muutti justiin niistä mallisarjoista levyn uuteen asetelmaan massalevylle,sillä kuulema saa sen irrotuksenki paremmaksi.

Kytkinakselin poorit kannattaa myös tutkia samalla,tuossa oli muuan 885 aukija kun sitä ihmeteltiin,oli aika loppusalla pooritus,uusikaa kytkin ei toimi oikein,jos on sellaisessa kunnossa poorit.

Se on yleensäkki tuo keraaminen kytkin siitä inhottava kapistus,että syö sen paineasetelman pilaan aika joutuin,massalevyllä se ei tiedä mitään,itsekki olisin laittanu massalevyn tuohon omaan kuutoseeni,mutta siihen ei saa muuta kun keraamista,neloskoneisiin kyllä sitten löytyy kumpaaki.

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: casen kytkin

Viesti  Case 685 lähetetty Pe Huhti 30 2010, 16:08

Terve vaan.
Tänään huoltomiehen kanssa keskustelin ja alettiin epäillä,että koneeseen olisi tehty vain sellainen,"käsistä pois"remontti,eli laitettu vain uusi kytkinlevy,keraaminen sellainen,aikaisemmin jo olen huoltomieheltä tiedustellut kytkimen epämiellyttävästä ominaisuudesta,nimittäin se on miltei koko ajan,ollut sellainen "päälle ja pois"kytkin,joka on ollut varsin inhottava ominaisuus,esim.työkoneita kytkiessä.
Nyt tämä potilas odottaa kasaamista,osat näyttivät olevan pahvilaatikoissa,koneen vieressä ja vauhtipyörästä on kitkapinta sorvattu suoraksi,ehkä se kone jo ensiviikolla kasataan, ellei sitten satu tulemaan tosi maksukykyisiä asiakkaita väliin sotkemaan.

Case 685

Viestien lukumäärä : 2

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa