Lentonäytös

Siirry alas

Lentonäytös Empty Lentonäytös

Viesti  mattkau lähetetty La Kesä 16 2018, 20:10

Tuli sitten pyörähdettyä Tikkakoskella. Siellä oli pahaäänisiä koneita ja muutama muukin ihminen. Olivat kuulemma joutuneet lopettaan lippujen myynnin kun tuli kiintiö täyteen. Hienoja pelejä oli maassa ja ilmassa ja taitavia kuskeja. Ei tulisi yhtäkkiä mieleen lentää kuuttasataa siipi siivessä kiinni ja samalla temppuilla tai lähtä ilmaan/laskeutua neljä rinnakkain ihan vain muutama yksityiskohta mainittuna.

Koko päivähän siellä meni ja minusta ihan hyvä päivä. Jos joku menee huomenna, niin kannattaa huomata täyttää vesipullo heti sinne mennessä. Nyt oli koko päivän 4 viidenkymmenen metrin jonoa vesipisteille. Auton jätin Hirvaskankaan aakkosbaarin pihaan ja loppu matka linja-autolla (kuului lipun hintaan). Kaikki ei olleet huomanneet tätä vaihtoehtoa, mutta aika moni kuitenkin.
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1073
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

Lentonäytös Empty Vs: Lentonäytös

Viesti  mattkau lähetetty La Kesä 16 2018, 22:34

Sen verran vielä lisäystä edelliseen - oli kuulemma, ja olikin, rengas pamahtanut taitolentoryhmän Hawkista. Oli näytös keskeytetty, vaaratilanne ja hurjasti savua. Näin siis Iltalehti ja jopa Yle uutiset. Räjähtihän se rengas, ja olihan siellä savua - suurelta osaltaan edellä nousseen Hawkin tehostesavua. Ja keskeytettiin näytös. Mutta sitä ei kerrota, että keskeytys osui siihen kohtaan, kun aamun taitolento ym. osion uusinto olisi alkanut (yhtään sitä väheksymättä). Minä olin siinä vaiheessa jo lähdössä pois enkä tiennyt koko asiasta tuossa aloitustekstiä kirjoittaessani. Pikkaisen ärsyttää (onko se vanhuus vai oonko ryypänny hermot?) tuommoinen lööppiuutisointi. Ensin kahdeksan tuntia mitä hienointa lentonäytöstä ja maa täynnä ainutlaatuista nähtävää. Sitten melkein näytöksen lopussa päsähtää rengas ja se on ainut asia mikä jää mieleen ja vaaratilanne kun yksi ilmavoimien osaavimmista lentäjistä ja lennonopettaja ja taitolentoryhmän jäsen tuo koneen alas onnistuneesti. Onneksi (yllätys!) MTV3:n uutiset mainitsi tämän ikäänkuin sivulauseessa eikä päälööppinä tästä lentonäytöksestä.

Joka vain pystyy, niin kannatta huomenna käväistä kattomassa.
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1073
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

Lentonäytös Empty Vs: Lentonäytös

Viesti  outsider lähetetty Su Kesä 17 2018, 19:54

Perjantaina olin siellä.Henkilökunnalle ja omaisille (vävypoka)kenraaliharjoituspäivä tarjottiin.Mahtavia esityksiä,
Midnightshawks parasta nähtävää.

Uutistarjonta nykyisin sellaista negatiivisten asioiden kilpajuoksua.Valitettavastti.

outsider

David Brown : Cropm,25D.30C,950,880imp,990imp,990sel,1200,1200hybrid,1690T,1594hs
DBTCF:n jäsen nro : 5
Viestien lukumäärä : 1690

Takaisin alkuun Siirry alas

Lentonäytös Empty Vs: Lentonäytös

Viesti  mattkau lähetetty Su Kesä 17 2018, 21:05

Juuri näin.

Näytöksen virallinen osuus avattiin puolen päivän aikoihin hyppyyttämällä maailman suurin suomenlippu lentokoneesta. Se tuli kolmen laskuvarjoilijan voimin ja ihan siihen mihin pitikin, mahtavaa. Midnight Hawks on tosi hyvä. Kun lähtivät lentoon rinnatusten ja samantien ottivat tiukan timanttikuvionsa, niin kentän kaiuttimista kuului Finlandia. Muusta esityksen musiikista en sitten tiedä, ei ollut ainakaan minun genreä.

Jos joku vielä tahtoo ja jaksaa ja ehtii katsoa tätä jälkinäytöksenä, niin Yle Areenasta löytyy kaksi pätkää, lyhyempi tunti ja kolme varttia ja toinen reilut seitsemän tuntia. Taustalla juontaa ja juttelee rauhalliseen tapaansa Riika Raitio mukanaan alan asiantuntijoita, aluksi Tikkakosken museon johtaja (kun alkoi historiallisilla koneilla) ja sitten pari vielä aktiivipalveluksessa olevaa.
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1073
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa