Meltham 22. -23.9 -2018

Siirry alas

Meltham 22. -23.9 -2018

Viesti  erkki lähetetty Ti Huhti 17 2018, 13:09

DBTC järjestää syksyn tapahtuman Melthamissa DBTC:n museolla 22. - 23. syyskuuta teemalla "ensimmäinen ja viimeinen". Paikalla on luonnollisesti viimeinen Melthamissa valmistunut traktori, Case 1594, jossa on tällä hetkellä mittaritunteja kai vielä alle 100. Ensimmäisen Ferguson-Brownin esiintyminen ei taida olla mitenkään varmaa, en tiedä mahtaako sitä enää olla olemassakaan, vai onko sulatettu jo. Muita DB:tä toivotaan paikalle runsaasti.

Kovin paljon valmista ohjelmaa noissa tapahtumissa ei tapaa olla, mutta on kuitenkin ainakin yksi yleisöluento illalla Durker Roodsissa (Sir David Brownin entinen asuintalo, nyk. hotelli) ja mahdollisesti toinen seuraavana päivänä. Traktoriparaati on myös ja tavallisesti myös esitellään vanhalla testiradalla entistä testausmenetelmää ja jarruvaunua. Museo on auki  ja viereiselle pellolle kerääntyy sitten kalustoa sen verran kuin paikalliset jaksavat tuoda. Club Shop on auki molempina päivinä. Todennäköisesti tehdään myös kävelyretki vanhan tehtaan piha-alueen tienoille, mutta tehtaaseen ei yleensä ole mahdollisuutta tutustua siäpuolelta.

Suomalaisejoukkue on siellä muutamia kertoja käväissyt ja on hyvin mahdollista, että matkakuumetta alkaa vanhalle joukkueelle kertyä taas uudelleen. Helpoiten se käy, että lennähtää finskillä suoraan Hki - Manchester ja vuokraa sieltä auton, jolla voi retkeillä sitten samalla reissulla muissakin kohteissa. Menneinä vuosina pakolliset menot olivat luokkaa viisisataa per henkilö. Hinta riippuu paljon siitä miten kova kysyntä lentolipuilla on tuohon aikaan. Durker Roodsista pystyy saamaan huoneen kun varaa ajoissa.

Kiinnostuneiden kannattaa ottaa minuun yhteyttä vaikka p.m.llä tai puhelimitse, niin voidaan hiukan suunnitella hommaa etukäteen.  Taksimitat täyttävään autoon mahtuu viisi henkilöä, mutta kai sieltä saa isompiakin pirssejä vuokrattua. Liikenne on siellä vasenkätinen, joten ajaminen on erilaista kuin täällä. Myös suunnistaminen on erilaista kuin täällä.


Viimeinen muokkaaja, erkki pvm Ke Huhti 18 2018, 10:10, muokattu 1 kertaa

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 3806

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Meltham 22. -23.9 -2018

Viesti  mattkau lähetetty Ke Huhti 18 2018, 08:54

Joo, tuonne mennään varmasti jos henki vähänkään enää pihisee.

Kaikki halukkaat vain mukaan ilmottautumaan ja suunnittelemaan matkaa. Erkin alustava kuulostaa ihan hyvältä. Tuo kaksi viikonlopun päivää luultavasti ei ihan riitä matkan ajaksi, vaan sitä pitää jatkaa päivällä tai kahdella jostain kohtaa, jolloin jää aikaa myös muuhun katseltavaan. Tähän tarvittaisiin myös osallistujien mielenkiinnon kohteita. Brittein saaret on täynnä mielenkiintoista nähtävää.
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1062
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa