Muuta keskustelua

Sivu 20 / 20 Edellinen  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Siirry alas

Muuta keskustelua  - Sivu 20 Empty Vs: Muuta keskustelua

Viesti  mattkau lähetetty Ti Elo 13, 2019 11:15 pm

Heh joo
Tuo taitaa olla niiden oman kopin toinen versio, kolmas VQ sitten oli jonkun verran siedettävä. Aikakirjat kertoo, että kävivät täällä Skandinaviassa katsomassa kopin mallia, kun täällä oli ilmastollisista syistä pitempi perinne kuskin suojauksessa. Miten sitten lienevät asiaa tutkineet, tiedä häntä.

Kun tuosta karsii pois kaikki ovet ja seinät ja ikkunat, niin saa suhteellisen siedettävän turvakehikon, semmoisenakin sitä käytettiin. Tuleepa hieman mieleen putki-Klippan. Korkeahan tuosta heidän versiostaan tuli, kun kuulemma lordit tykkäs välillä ajaa seisaallaan. No, köyhä kansa ei traktoria saanut ajettua mataliin latoihinsa ja jotkut vaihtoivat sen takia traktorimerkkiä.

1210 on melko iso traktori. Sielun silmin voi nähdä millaiselta koppi näytti 885:n tai 780:n hartioilla.
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1135
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

Muuta keskustelua  - Sivu 20 Empty Vs: Muuta keskustelua

Viesti  taavettimies lähetetty Ke Syys 18, 2019 11:37 am

Maatilan syystyöt ovat edenneet sateiden välissä tasaiseen tahtiin täällä etelä-karjalassa, sateet katkaisivat syysvehnän kylvön joten kynsin ainoastaan sellaisen pinta-alan jonka ehdin kylvää ennen sateita.

Nyt kun toisen merkkinen traktori on paripyörillä varustettu ja on luultavasti koko loppusyksyn paripyörät paikallaan oli aika valjastaa taavetti 4-siipisten paluuaurojen eteen jotta saadaan lisää vehnää maahan!

Laitoin pari parempaa kuvaa gallerian puolelle, harmillisen vähän on tullut kuvattua taavetteja oikeissa töissä viimeaikoina. Kesällä olisi tullut hyvää kuvamateriaalia kun kylvimme ensimmäistä kertaa syysrapsia heinäkuun lopulla. Härkäpavun ja tattarin puinti on vielä edessä tälle syksylle, koitetaan laittaa taavetti papukärryn eteen..

Muuta keskustelua  - Sivu 20 Img_2010
taavettimies
taavettimies
Ylläpito

David Brown : 25D
DBTCF:n jäsen nro : 18
Viestien lukumäärä : 1443
Paikkakunta : Etelä-Karjala Lappeenranta

Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 20 / 20 Edellinen  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa