Vielä virtaa

Siirry alas

Vielä virtaa Empty Vielä virtaa

Viesti  Tessu lähetetty Ti Maalis 05 2013, 13:59

Satuimpa tuossa syömään puolenpäivän aikaan ja tv,n aukikin laittelin niin KAS kummaa olikin Brittisarja Vielä virtaa menossa ja loppupuolella jo niin siinäpä olikin 990 Taavi jota yritti sitten joku emäntä ajella silla menestyksellä että sekosi kepeissä ja lavalle tehty rekvisiitta tulikin alas heh!
USEIN on näissä vanhoissa TAI vanhaan kaavantehdyissä Britti ja miksei muunmaankin elokuvissa ollut pätkiä vanhoista laitteista,joskus enenvanhaan tuli oikein nauhallekkin kytättyä kaikke mitä vaan tuli,sain kyllä tänkin pätkän nauhalle kun viel on semmoi toimiva värkki millä nauhottaa heh!
Ihme että jotain töllöstä viel tulee melkein päivällä kun pukkaa pelkkää ostoskanavaa ja illalla ruokaohjelmaa ja tositeeveetä!

Tessu

David Brown : DB 850 vm:1961
Viestien lukumäärä : 1192
Ikä : 52
Paikkakunta : Hollola

Takaisin alkuun Siirry alas

Vielä virtaa Empty Vs: Vielä virtaa

Viesti  mattkau lähetetty Pe Maalis 08 2013, 20:43

Juu

Kannattaa ainakin toisella silmällä seurailla engelsmannien hyvin tehtyjä sarjoja. Oikeasti vanhoja 60 luvun koneita (tosin eniten autoja) näkyy Sydämen asialla sarjassa. Sitten satunnaisesti Vielä virtaa ja Emmerdale näyttävät uudempia juttuja, normaalisti ainakin valko/ruskeita taavetteja tai uudempia. Siis kuka ehtii katsomaan. Minulla ainakin ongelmaa vaikka jo eläkkeellä!!
mattkau
mattkau

David Brown : 880 Sel 1966
DBTCF:n jäsen nro : 36
Viestien lukumäärä : 1073
Paikkakunta : Saarijärvi

Takaisin alkuun Siirry alas

Vielä virtaa Empty Vs: Vielä virtaa

Viesti  Tessu lähetetty Pe Maalis 08 2013, 23:38

Sama vika vaikka vapaalla on mutta ei toimettoman,toisinaan tsiikaan telkkua työ pajassa ja jää kattomaan että mikäs härveli toikin oli heh!
Ennen kun oli helpompaa vetää videolle niin tuli kaikkea nauhotettua ja olihan siellä vaikka mitä kun niitä sitten katteli,nykysin kun pitää olla boxi välissä niin kyllähän se onnistuu mutta sähkökatkot sun muut voi ne sitten sekottaa.
hyviä taltiointeja kummiskin tein vuodesta oikohan ollu .89 siihenasti kunnes tuli nää uudet tsydeemit,no Pirunpellot ON kyllä nauhotettu tietysti,eihän sieltä muuta katottavaa tulekkaan,vaikka Pirunpeltokin toisinaan polki paikallaan,olihan siinä hyviä juttuja!

Tessu

David Brown : DB 850 vm:1961
Viestien lukumäärä : 1192
Ikä : 52
Paikkakunta : Hollola

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa