Liittyminen DBTCF:n jäseneksi

Sivu 7 / 7 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Siirry alas

Vs: Liittyminen DBTCF:n jäseneksi

Viesti  nedlog lähetetty To Helmi 09 2017, 20:20

Taisi jäsenhakemus mennä lopulta perille, kun ainakin posti kantoi reilu viikko sitten mukavaa DB-aiheista materiaalia kotiin Smile
nedlog
nedlog

David Brown : 950 Implematic -60
DBTCF:n jäsen nro : 149
Viestien lukumäärä : 109
Paikkakunta : Willähde

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Liittyminen DBTCF:n jäseneksi

Viesti  erkki lähetetty Ke Heinä 12 2017, 15:40

Kesän tapahtumissa, Lahdessa Classic Motor Showssa, Seinäjoella Farmari -näyttelyssä ja Oulaisten Weteraanikonepäivillä, on Taavetti-Tallin teltalla ollut mukavasti pöhinää ja ilmeisesti parikymmentä tai vähän ylikin, uutta kasvoa on ilmoittautunut DBTCF:n jäseneksi. Teltalla ilmoittautuminen käy yhden paperilapun täyttämisellä ja vuotuisen jäsenmaksunkin voi maksaa paikanpäällä käteisellä. Uusille jäsenille on annettu mukaan Traktoriposti -lehtiä kun niitä vaan on ollut jemmassa, valitettavasti vaan niidenkin varasto on rajallinen. Isoonkyröön tullaan taas mukaan, myyntituotteiden varastoja keretään täydentää siihen mennessä ja mahdollisesti ehditään saamaan painotuoreita lehtiäkin pöydälle.  Tälle kesälle on siis jäljellä kaksi suuempaa tapahtumaa, joissa ollaan mukana, Sirpistä Puimuriin ja Rauta ja Petrooli.

Nykyisellä jäsenmäärällä DBTCF on maailman toiseksi suurin David Brown -klubi. Suurin on englantilainen DBTC ja DBTCF:ää pienempiä ovat Kanadan, Australian ja Itävallan klubit. Meidät noteerataan hyvin Englannssakin ja jos kenellä on mielenkiintoista postattavaa sikäläisen klubin lehteen, käy lähettäminen minun kauttani. Voin tarvittaessa kääntääkin jutun englanniksi.

erkki
Asiantuntija

Viestien lukumäärä : 3806

Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 7 / 7 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa